Friday, April 6, 2012

Untuk wajah bersih dan bebas jeragat. Amalkan GLA

Oklah, harini nak update tentang kulit cantik dan bebas jeragat. So, ni kira quick update supaya saya taknak nanti My Lovely Visitors/Followers blog ni tertunggu-tunggu lak kan..hehe..saya hargai kehadiran anda di blog ini, walaupun tak nampak kehadiran anda, tapi saya tahu anda sentiasa baca blog saya hari-hari..jadi saya rasa bersalah jika tak update..tapi, takpe, harini nak cite tentang kuli cantikkkk..yezzaaa..saya tau ramai teruja nak kulit cantik, bersih, bebas itu dan ini..sape taknak kan, saya pun nak..Sebenarnya, selain Set D, ESP (ESP ni dah tentu-tentulahhh AMAT BAIK hasilnya untuk kulit cantik bersih, mulus dan awet muda) , tapi adalagi satu vitamin yang dapat membantu anda mengatasi wajah yang berjeragat iaitu GLA.  Jom kita ikuti kisah Kak N yang memberikan adiknya GLA, pada mulanya untuk membantu sakit lepas operate hempedu, tapi alih alih, kulit jadi cantik dan bebas jeragat! BONUS tu!! (^__^)
-----------------------------------------------------------------------------

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran.


Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus dan mulus.
Tetapi setelah 11 tahun dalam Shaklee, saya baru benar-benar jatuh cinta dengan GLA.
Ditambah baru ini saya pulang beraya dan berpeluang berjumpa adik beradik saya....salah seorang mereka baru menjalani pembedahan membuang hempedu. Maka antara vitamin yang saya bekalkan kepada beliau adalah GLA serta vitamin lain dan panduan yang betul pengambilan setiap vitamin.


Tujuan saya bekalkan GLA ialah agar ia membantu menstabilkan hormon adik saya terutama selepas kehilangan hempedu akibat adanya batu kecil.Selepas sebulan mengambil semua vitamin yang saya sarankan, paling jelas kelihatan ialah kulit wajah adik saya yang sebelum ini bertompok akibat jeragat atau bintik-bintik cokelat kini sudah tiada lagi. Muka adik saya kelihatan bersih dan berseri. Beliau yang dulu tidak rajin nak makan vitamin kini menjadi pengamal tegar vitamin Shaklee.

Saya dan suami kini sangat menyukai GLA selain tujuan utama kami mengamalkannya untuk membakar lemak semasa kita berehat ( tidur)kini ia lebih dari itu.


Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah jeragat terutama selepas melahirkan anak, maka saya galakkan anda amalkan GLA Shaklee, ia membantu menstabilkan semula hormon anda dan insyaALLAH tiada lagi jeragat!

Walaupun ianya bukan lah masalah kulit yang kritikal tetapi kehadirannya membuatkan kulit kelihatan tidak sihat selain menjejaskan keyakinan diri individu.
-------------------------------------------------------------------------------------
Berminat? Sila hubungi saya di 012-2541296 | rafaliah@yahoo.co.uk utk sebarang pertanyaan | pesanan.

**Click here to Order.

Lots of Love..
UmmIrfan


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in