Friday, April 27, 2012

Jom kita ikuti TESTIMONI-TESTIMONI ibu menyusu yang teruja dengan hasil SET 3M..bukan BERBALOI dari segi duit sahaja, tetapi HASILNYA juga BERBALOI..AlhamduLILLAH..

Batuk datang menyeraanggg..Irfan dan juga saya..paling kesian kat Irfanlah, semalam siap demam sebab tekak dia sakit sangat katanya..bawak g jumpa doktor, sekali dengan Umminya pun dapat MC, hehe.. takpelah, yang penting doktor tu faham yang saya perlu jaga Irfan, jadinya doktor tu sendiri yang willing bagi MC..tapi saya tak demamlah, batuk-batuk memang teruk, malam sampai takleh nak tido lena, jadinya telanlah NUTRIFERON, VIT C dan VIVIX...sehingga harini adalagi batuk-batuk tu, tapi harap-harap by weekend ni dah clear lah..inshaALLAH..



Ok, itu cerita saya yang batuk, huhu..tapi sekarang ni memang musimlah..musim batuk, selsema, demam..itu memang package..tapi sape2 yang batuk+selsema tapi tak demam tu memang kuat antibodi..hehe..yes, dengan izin ALLAH jua..oraitt..taknak membebel panjang-panjang tentang batuk nih..harini saya nak share TESTIMONI ibu-ibu menyusu yang teruja dengan Set 3M..
------------------------------------------------------------


"AlhamduLILLAH..ok sangat :-) now susu dah banyak .. sekali pump dapat dalam 8oz..satu hari dptla dalam 20oz.." - Melisa




"AlhamduLILLAH, tak sangka kak..memang rezeki anak saya..hasilnya diluar jangkaan..mula-mula tu rasa nak give up tapi berkat support daripada suami dan tips-tips yang akak bagi tu..AlhamduLILLAH..” - Nurul Ezza


"Lia..memang susu Kak Emma bertambah. Selalu sekali pam dapat dalam 3oz je, tapi sejak makan supplemen ni, pam sebelah je pun dah dapat 4oz. Memang best..! Dapat buat stok EBM banyak. Badan rasa segar dan tak letih dan Baby pun cepat kenyang walaupun minum sebelah je..Bila directfeed sebelah je, baby dah kenyang dan sebelah lagi susu dah keluar meleleh.." - Kak Emma


"...penyusuan berjalan dengan baik sekali dan production memang maintain.... hubungan suami isteri semakin baik kerana saya sentiasa'bersedia berkhidmat'... hahhaha..... Malah masalah rambut gugur yang sering dialami oleh ibu2 yang melahirkan anak juga berjaya diselesaikan..." - Pn Syuhada


"..Set 3M ni menjadikan susu lebih pekat, bernutrisi tinggi, baby cepat kenyang..super dooper milk booster (kalu mkn set b + esp) mmg superb byk susu..Alhamdulillah mengenyangkan (xperlu nk mkn byk2), lebih berbaloi walaupun permulaan full pack harga sedikit mahal tp sebenarnya lbh menjimatkan krna tahan 4-5bulan).." - Ummu Mujahid


Itu dia testimoni mereka ibu menyusu yang SANGAT TERUJA dengan hasilnya..Dengan Fulpek set 3M ini hasilnya juga KONSISTEN! Tetapi para ibu diingatkan supaya kerap bf dan pam 3jam sekali dengan konsisten, minum air kosong 3 liter sehari dan BERDOA moga rezeki anak dilimpahkan dengan rahmatNYA..inshaALLAH..supplemen ini hanya sebahagian daripada usaha kita..(^_^)


Siapa yang perlu amik set ini? Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan,si ibu yang nak mula menyimpan stok, si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation. Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.


Apa yang ibu-ibu akan perasan dan nampak selepas consume Set 3M ini?
- susu bertambah pekat
- badan semakin sihat, segar dan tidak cepat lesu, letih dan mengantuk
- anak cepat kenyang


------------------------------------------------------------------------------
Jadi anda bagaimana? Berminat ingin menjayakan penyusuan sehingga anak umur 2 tahun? Jika YA, sila PM atau hubungi saya 012-2541296 untuk sebarang pertanyaan dan pesanan anda.


Lot of Love..
UmmIrfan

*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Bandar Baru Bangi.

**These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. I am a Shaklee Independent Distributor.** 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in