Thursday, March 29, 2012

Shaklee Mealshake – Terbukti dapat meningkatkan selera anak

Selera makan anak-anak yang sering berubah-ubah, memilih makanan.. Adakala sampai pening kepala ibu bapa dibuatnya. Maklumlah, bila kurang makan, bukan saja berat tak naik, tapi mungkin juga si anak kelihatan lebih cepat lesu.


Adakah mealshake dapat membantu?
Tengok ni:


Mealshake mengandungi kesemua vitamin dan mineral serta protein, termasuk vitamin B dan zinc lengkap yang menjana selera makan kanak-kanak.  Rasanya pun sedap.

Malah ramai ibu bapa yang memilih Mealshake untuk anak-anak mereka, meskipun yang tiada masalah selera makan. Ini kerana Mealshake mengandungi vitamin dan mineral yang diperlukan oleh anak-anak yang sedang membesar.


Namun ingat, mengambil Mealshake atau vitamin2 lain untuk kanak2 (VitaLea For Children & Chewable Vita-C) tak bermakna anak anda bebas makan jajan, lepak depan komputer main games saja ya. Pastikan anak-anak anda mendapat makanan berkhasiat.
-----------------------------------------------------
Saya juga berikan anak saya, Irfan Shaklee Mealshake..dah nak hampir setahun dah Irfan consume Mealshake ni..AlhamduLILLAH, sangat jimat dan berbaloi…rasa memang sedap, saya pun kadang ‘pow’ Mealshake dia nak mixed dengan ESP saya ..hehe.. Irfan tu dah lar diagnosed asthma, so memang nutrisi AMAT PENTING untuk Irfan untuk dia fight all the viruses, bad bacterias and to build his immune system. AlhamduLILLAH, sehingga hari ini, Irfan maintain selera makan – setiap hari makan nasi 2-3 kali sehari..jika kena dengan selera dia, memang sekali Irfan makan 3 pinggan! (^__^). 


Baca kat sini apa kata ibu-ibu tentang Shaklee Mealshake dan 6 sebab kenapa kita perlu beri anak kita Mealshake.


Hubungi saya untuk mendapatkan Mealshake!

**Click here to Order.

Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in