Saturday, March 31, 2012

Set Confinement - untuk ibu berpantang, masalah rambut gugur, baru lepas menjalani pembedahan..

Bagi ibu yang sedang hamil pastinya sedang mencari set bersalin yang sesuai, terutama yang menyusukan bayi. Antara kriteria yang biasanya menjadi pilihan ibu ialah set bersalin yang mudah, murah dan tidak memberi kesan kepada bayi yang menyusu.


Antara set bersalin yang menjadi pilihan adalah yang berasaskan ramuan tradisional seperti herba dan sebagainya seperti jamu, dan set bersalin yang terdiri dari pil-pil.


Kini ada pilihan yang lebih mudah untuk ibu2 terutama yang mementingkan kesihatan dalaman, berpantang sendiri serta menyusukan anak.


Set C atau set confinement, kini bukan sahaja set bersalin, malah mempunyai banyak kegunaan:-
. Berpantang
. Selepas Pembedahan (apa jua pembedahan)
. Rambut Gugur

Set ini terdiri dari 4 jenis vitamin dan mineral:

- VITA-LEA
- B COMPLEX
- VITA C
- ZINC COMPLEXYang boleh membantu anda terutama ibu-ibu baru bersalin, mereka yang menjalani pembedahan serta masalah rambut.


Ibu lepas bersalin bukan saja memerlukan khasiat vitamin dan mineral secukupnya, malah air yang mencukupi untuk menjalankan sistem tubuh yang unggul. Set Confinement Shaklee membantu ibu relaks, membekalkan keperluan vitamin dan mineral asas, mempercepatkan penyembuhan luka dan pastinya tidak memudaratkan bayi yang menyusukan.


Pengamal set Confinement Shaklee ini juga mengambil supplemen di bawah sebagai add-on:
- LECITHIN
- ALFALFA
- ENERGIZING SOY PROTEIN
- OMEGA GUARDDapatkan hari ini untuk bekalan sepanjang berpantang! Set bersalin Shaklee pastinya teman baru yang digemari ^___^


Untuk para suami, pilihlah set bersalin terbaik untuk isteri anda.

**Click here to Order.

Lots of Love..
UmmIrfan

1 comments:

Miss Anna Beauty

untuk mu wanita yang berpantang..dapatkan set PREMIUM BEAUTIFUL CORSET dgn segera..call/sms 0132939718 @ www.missanabeauty.blogspot.com...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in