Monday, March 12, 2012

Lagi kisah tentang EKZEMA..masalah kulit kepala berkuping, bersisik dan kering..GLA sangat membantu!

Masalah ekzema ni antara masalah yang digeruni dan ramai yang stress dengannya..Tapi tahukah anda salah satu punca kepada masalah ekzema adalah STRESS? haha..ok, itu akan dikupas dalam bab yang lain pulak yea.. Ni nak cite tentang GLA yang membantu dalam mengatasi masalah ekzema..walaupun Nutriferon adalah terbaik, tetapi tak semua mampu nak purchase Nutriferon..as usual, alah membeli menang memakai..


Antara fungsi GLA adalah 


  • Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri




  • Membantu menangani ekzema

    Pautan



  • Kelebihan GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli.. Dan yg paling penting ...................kenapa GLA mampu menangani masalah berkaitan kulit? kerana GLA Complex Shaklee mengandungi kombinasi minyak borage. Ia kaya dgn asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. ..

    dan bukan sekadar masaalah eczema... ia juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerik, berkuping, bersisik.. Mari baca testimoni dibawah ini:







    Dan di bwh ni pula dialog antara nani dan customernya yg mengidap eczema..yg kulitnya dulu kudis tebal...
    __________________________________________
    " Azmi : Salam pn. nani, i azmi, i ada terbaca blog u ttg penyakit eczema. i nk tahu ttg shaklee lbh lnjut bole ke? i ada eczema di sekitar badan. nk mintak opinion u, based on ur experience. tq
    Amani : wsalam. before that i nk tanya u, apa ubat n cream yg u sedang pakai yer?
    Azmi : Doctor bg ubat mkn n krim sapu (steroid). hampir 1 bdn kena, kepala dan muka baru naik. i nk tanya berapa harga utk set shaklee tu & berapa lama u pakai baru nampak hasil? Actually i kena inject steroid every 2 month. tapi since dh kerap sgt inject, doctor suggest stop injection...."
    Setelah berpanjang lebar sms, sy pun suggest set yang perlu diambil. tetapi kerana khuatir mengenai keserasian beliau dgn supplement yg dicadangkan, beliau hanya memilih untuk mencuba GLA. Hanya GLA.....
    Setelah seminggu, saya follow up dgn beliau... dan ini katanya......
    " Amani : Salam Azmi, mcm mna dgn eczema n kulit u? Ada perubahan tak?
    Azmi : wsalan nani. br 1 week. gatal dh kurang sikit. kulit pun nmpak surut sikit laa. tp i masih mkn ubat lg. tp lepas i mkn GLA ni kan, i mkn ubt 1 kali sehari jer. tu pun sbb i mkn seafood."
    And, after 2 weeks........ ini jawapan en.azmi mengenai eczemanya.... 

    "Azmi : salam nani. after 2 weeks consume GLA, +ve kulit dh 70% recovered. Gatal2 bdn dh kurang 80%. nani, I nk cuba ESP pasni. bintik2 parut dh kurang. Confirm nani, i memang serius nk try ESP nie...."
    __________________________________________



    Jika anda berminat utk mengetahui jadual pemakanan vitamin , tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

    Lots of Love..
    UmmIrfan

    **These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. I am a Shaklee Independent Distributor.**

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in