Wednesday, January 11, 2012

Mencari UBAT untuk tambah susu..? Ini bukan UBAT yea, ini supplemen. Jom ikuti ape kata Pn Lyana selepas 2 bulan mengambil Shaklee..

Pagi ni nak buat entry express sikit..hehe..Nak uruskan order-order customers dan nak uruskan Irfan pagi ni sebeluma ke tempat kerja.. Tapi sebelum tu jom ikuti ape kata Pn Lyana selepas 2 bulan mengambil Breastfeeding Set Shaklee..betapa terujanya beliau..


yana nak share pengalaman setelah 2 bulan lebih makan supplement Shaklee ni...
  • badan memang makin segar..tak r letih2 sgt...yelah kan..memang perlu supplement untuk ibu berak 3 cam yana ni...
  • bangun pagi badan tak sakit..sbb makan ostematrix sbb yana kan tak minum susu
  • perkembangan aidil sgt2 pesat..sekarang Aidil dah nak merangkak...dah merangkak pun setapak (ibu de xcited lebey..hahaha)..sgt suka mengangkat badan tinggi2..sgt suka golek2 keliling rumah...
  • cam biasa..kulit memang makin sihat..alhamdulillah...thanks to vit C n Vit E
  • Aidil pun makin gebu..berat naik dengan jayanya..berat $ bulan adalah 6.5kg...5 bulan ni berat Aidil dah 7.9kg...banyak kan naik...
  • Aidil kalau menyusu pun kejap je..dan sebelah sahaja..Sbb susu pekat...kalo yana skip amik, susu cair, mulalah meragam die..
  • Aidil kene cucuk 5 bulan tak demam pun..hoyeaaaahhhh..


Apa yang Pn Lyana ambil? Pastinya Set B Breastfeeding Set yang mengandungi Vitalea, Vitamin C, Bcomplex dan Alfalfa.. dan pastinya BUKAN HANYA makan vitamin semata-mata kerana vitamin-vitamin ini HANYALAH part of USAHA kita, tapi ibu-ibu mesti konsisten buat power pumping setiap 3 jam sekali selama 1 jam, minum air kosong yang banyak dan berdoa kerana susu ibu ini adalah rezeki anak-anak..doa kepadaNYA moga perjuangan susu ibu dipermudahkan dan susu mencurah-curah..


Oklah setakat ini dulu..nanti sambung lagi yea..


Sila contact saya (sms /call /Whatsapp) di 012-254 1296 atau emel ke rafaliah@yahoo.co.uk utk sebarang pertanyaan

 
Lots of Love..
UmmIrfan


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in