Monday, January 9, 2012

Apa kata Ummu Mujahid selepas 7 bulan mengambil Set Penyusuan LENGKAP Shaklee..

Minggu ni saya begitu teruja membaca testimoni-testimoni dalam Grup Esklusif kami untuk
customer-customer dibawah jaringan grup Jutawan Shaklee.. Most of the testimonials adalah tentang feedback, pengalaman dan ape yang mereka rasai setelah mengambil supplemen-supplemen Shaklee.
Ternyata ESP dan Ostematrix adalah PALING TERATAS kerana kesannya bukan sahaja untuk ibu-ibu menyusu, tetapi untuk mereka yang inginkan awet muda, mempunyai masalah kulit, mengatasi masalah kejang2 kaki dan sakit-sakit pinggang..terlalu banyak dan tak sempat nak share semua disini..banyak yang saya share di UmmiIrfan Online Shoppe..hehe..as usual..

Anyway, di bawah ni ada satu testimony yang ingin saya kongsikan bersama..Ternyata sekali lagi Set Tripple M (Super Dooper Booster) adalah pilihan favourite di kalangan ibu-ibu menyusu, ape kata kita baca dulu testimoni ni..





Set Breastfeeding(B-Complex, Vita-C, Multivitamin Vitalea, Alfafa Milk Booster) + Energizing Soy Protein(ESP) + Ostematrix Calcium + Performance Drink.


Ummu Mujahid telah 7 bulan mengamalkan Set Breastfeeding Shaklee,Testimoni Ummu Mujahid (Set Breastfeeding)
-membantu meningkatkan kuantiti pengeluaran susu
-menjadikan susu lebih pekat bernutrisi tinggi
-baby cepat kenyang
-lebih bertenaga even working moms(kesan B-Co)
-more relax, kurang tension(kesan B-Co mmbantu menenangkan)
-alahan resdung berkurangan (kesan Vita-C meningkatkan ketahanan badan)
-lebih sihat
-susu kelihatan kuning kehijauan (kesan set B dan kaler susu sedikit hijau kesan Vitalea vitamin semulajadi)
-baby lebih sihat dgn set b mmbantu mningkatkan immune bby melalui susu ibu
-bby lebih cerdik d pikap sbb susu ibu mmbantu meningkatkan iQ baby (set b sbg bantuan menampung keperluan vitamin)

Testimoni Ummu Mujahid ESP:
-membantu memberikan tenaga
-super dooper milk booster (kalu mkn set b + esp) mmg superb byk susu alhamdulillah
-mengenyangkan (xperlu nk mkn byk2)
-sumber protein
-rasa soya yg sedap

Testimoni Ummu Mujahid (Ostematrix Calcium)
-susu lebih pekat bernutrisi
-milk booster (exactly!)
-masalah kekurangan kalsium dpt diatasi
-hanya dgn 4 biji ostematrix calsium mmbantu menampung keperluan kalsium seharian
-membantu menguatkan tulang dan gigi ibu dan baby

Testimoni Ummu Mujahid (Performance Drink)
-membantu mengekalkan kandungan air dalam badan (bagus utk ibu menyusu ketika berpuasa)
-pengeluaran susu tetap maintain even berpuasa
-membantu menambahkan tenaga
-rasa oren yg sedap

Overall Supplemen Shaklee pilihan vitamin Ummu Mujahid:
-yakin halal
-vitamin semulajadi, lebih yakin tanpa pad silika gel (kalu beli vitamin kat farmasi selalu ada pad silika gel, itu bkn vitamin semulajadi)
-lebih berbaloi walaupun permulaan full pack harga sedikit mahal tp sebenarnya lbh menjimatkan krna tahan 4-5bulan)
-tak perlu beli vitamin setiap bulan krna full pack Shaklee boleh tahan 4-5 bulan
-keberkesanan terbukti
-meningkatkan tahap kesihatan dan imun badan, baby dan keluarga
-side income;-)
-lebih bahagia kerana beroleh kesihatan yg sihat..

ape2 pun kpd ibu2 yg menyusu, set2 di atas sebagai bantuan mmbantu dlm memudahkan perjalanan susu ibu..namun begitu, perlu diingatkan pengeluaran susu adalah sangat bergantung kpd kekerapan pam secara konsisten,kekerapan direct feed baby d mengamalkan cara hidup sihat tanpa stress. insyaAllah pengeluaran susu ibu akan bertambah lancar...dan DA MOST IMPORTANT adalah USAHA+DOA...mudah2han Allah mmberi rezeki d izinkan ibu2 menyusu menyusukan baby selama mana yg ditargetkan insyaAllah...Supplemen sbg salah satu USAHA utk membantu memudahkan perjalanan penyusuan..



Sila contact saya (sms /call /Whatsapp) di 012-254 1296 atau emel ke rafaliah@yahoo.co.uk utk sebarang pertanyaan


Atau KLIK SINI untuk order secara online! :-)
Lots of Love..
UmmIrfan

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in