Monday, December 19, 2011

Panik berat badan naik? Anda pasti sukakan Shape-Up Programme ini: Fiber, Lecitin dan Cinch Shake..dan TIPS waktu yang sesuai utk makan protin..

 Oklah, since dah minggu lepas cerita pasal VIVIX je kan, dan saya pasti anda semua dah tahu khasiat dan kelebihan Vivix ni jadinya harini nak tukar topic kepada Shape-Up Programme. Hehe..saya tau bila cakap pasal projek nak kuruskan badan ni, ramai yang suka bebenor..boleh dikatakan semua nak tau dan nak dengar kan kan kan..? Dah ramai jugak yang dah tahu bila nak Shape-Up mesti kena ada 3 produk ni: Protin, Lecitin dan Fiber. Oleh itu, jom kita baca ape yang bestnya rangkaian produk-produk ni, especially Protin..
Kenapa saya kata anda pasti sukakan Cinch Shake..Kerana ianya adalah serbuk protin yg diperkaya dgn Leucine iaitu asid amino yg memberi signal kepada badan utk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan, pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%... Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu,
Dan ini tips utk anda: "Waktu sesuai utk anda makan/minum Protin"
-Your first meal of the day (since you haven’t eaten for hours).
-At night before bed (so there’s protein in you over night when your body is repairing/recovering).
-In the meal you eat before your workout (your “pre workout meal”).
-In the meal you eat immediately after your workout (your “post workout meal”).

Option yang lain selain dari mengamalkan minum Cinch Shake ni adalah.. anda boleh menggantikannya dgn mengambil Fiber Unflavored dan Lecitin. Lecitin ni berfungsi utk memecah lemak (dan ada byk fungsi lain..klik 13 rahsia LecitinManakala Fiber (serbuk serat semulajadi yg tidak berperisa sangat kaya dgn Vitamin C dan sesuai dibancuh dgn jus buah2an, susu atau minuman2 lain) bertindak utk menyerap lemak yang dah dipecahkan seterusnya menyingkirkannya dari badan. Dan yg best, Fiber ni bukan sahaja utk mereka yang ada masalah berat bdn, tapi juga sesuai utk mereka yg mengalami masalah sembelit,perut kembung, berangin,gout, kencing manis, kolestrol...
 
Jika anda berminat utk mengetahui jadual mkn, dan tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian 012 2541296 atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.
 Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in