Tuesday, December 20, 2011

Giveaway dari UmmiIrfan

Haa..! ni FIRST time ever nak buat giveaway kepada semua pengunjung/followers blog UmmiIrfan dan juga fanpage UmmiIrfan Online Shoppe. Ini satu permulaan yang baru sempena Awal Muharram 1433H..Paling best ianya SANGAT MUDAH untuk join, tak perlu beli ape-ape produk, tak perlu sertai contest dan takde pop kuiz. Ape yang anda perlu tahu hadiah misteri tersebut bernilai RM50 untuk dimenangi..Gambar hadiah takleh display kat sini..kang tak surprise ler pulak kan..


Ianya khas untuk semua pengunjung-pengunjung/followers blog UmmiIrfan dan juga mereka yang klik LIKE fanpage UmmiIrfan Online Shoppe.
Camaner nak JOIN nih?

Jika anda ada Facebook,
1. Add saya sebagai 'Friend' anda. FB saya rafaliah
2. Kemudian, klik button 'Share' gambar di atas dan tulis "Saya ingin special giveaway dari UmmiIrfan' (gambar ni saya upload di status FB saya..)
...itu sahaja..

Jika anda seorang blogger,
1. Upload gambar giveaway ni kat blog anda dengan tajuk entry "Giveaway dari blog UmmiIrfan".  ..tu jer, tak perlu citer panjang2, TAPI link balik entry gambar tu ok..
2. Tinggalkan komen dientry ini untuk kami membuat kunjungan balas ke blog anda.

Tarikh tutup: 6.1.2012 
Cabutan akan dibuat pada: 13.1.2012
Jom sertai!!

Lots Of Love..
UmmIrfan

2 comments:

My World

thanks sebab invite....dapat hadiah saper taknak...sure 100% akan join

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in