Wednesday, December 14, 2011

Cantik untuk suami tersayang, mulakannya sekarang jangan tunggu 10 tahun lagi..Dengan Shaklee, better late than never..!

Siapa kata anda tak mampu untuk kelihatan cantik? Dan siapa kata kalau kita dah umur 50an tak mampu untuk kelihatan cantik dan menawan di mata suami? Well, dengan Shaklee segala-galanya mungkin..tiada yang mustahil..berikut ialah SMS ni dari salah seorang customer, Kak Zara (beliau dah masuk 50an) yang dipetik dari sini..
"A'kum cery. I kak zara dari JB. ingat u ada hantar shaklee kat I.. i ade beli vivix dah lama dgn u.. i minum half then i stop.. Baru 2 minggu then i start again the vivix +lecitin. Wow Alhamdulillah....SMALL LINE BAWAH MATA DA MULA KURANG, PIPI JD PINKY N GLOW. any lady yg tgh my face when i open my veil mcm teruja..walllaa.. "
_______________________________________
Alhamdulillah.kak zara ni berpurdah.. dan dia mmg nak sangat jaga kecantikan dan kesihatan utk suami tersayang... jadi rakan2.. jika nak cantik di mata yg tersayang.. mulakan dari sekarang.. kerana utk cantik lagi 10thn akan datang, ia bermula hari ini...... tak mampu beli vivix? Tak mengapa... Suplemen lain utk cantik ada..hehe. dan ianya affordable..Actually testimoni2 ni semua.. kalau kita tak rasa sendiri, kita susah nak percaya.. saya pun dulu mcm tu.. tapi bila sendiri dah rasa. baru percaya.. Well.. saya bukan paksa anda beli pun.. cuma satu hari nnt anda pasti perlukannya. Apa kata mulakan dgn penjagaan dalaman.. Jika anda ada masalah kulit yg serius, adakalanya penggunaan krim, losen dan rawatan luaran kulit tidak banyak membantu sekiranya ia berpunca daripada faktor dalaman seperti kekurangan nutrien. Mengambil makanan dan supplemen yang betul dan bersesuaian boleh menyerlahkan kecantikan, kulit lebih awet muda tanpa kosmetik mahal.

vivix?
Untuk anda yang dah lama 'mengidam' VIVIX ni, jangan biarkan 'mengidam' anda tu terlepas begitu sahaja sebab minggu lepas sahaja ramai yang dah booked.  Apalah nak dibandingkan dengan harga apabila senyuman di mata suami terchenta dan kepuasan kerana kecantikan luaran dan dalaman anda terserlah hanya dengan sesudu teh sehari Magic Potion ini ~ VIVIX.

Jika anda berminat utk mendapatkan VIVIX ini sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian 012 2541296 atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.


Lots of love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in