Saturday, November 5, 2011

Kenapa ibu-ibu menyusu memilih supplemen Shaklee sebagai set penyusuan mereka? Ape kelebihan supplemen Shaklee? Jom baca testimoni Nini dari Miri..

AlhamduLILLAH, kami sekeluarga selamat sampai di Ipoh tengah malam tadi..dalam kesibukan  menyiapkan ape yang perlu untuk Eiduladha, saya tetap mencuri2 masa untuk update blog ini..hehe..yes, perjuangan mesti diteruskan sebab banyak lagi yang perlu dikongsikan bersama..Jadi dengan itu, harini saya nak kongsikan pengalaman seorang ibu dari Miri yang menggunakan set penyusuan Shaklee, dari rasa ianya sekadar MLM terus jatuh cinta setelah menggunakannya..benar kata orang, 'tak kenal maka tak cinta'...(^_^)


credit


Cerita dari Nini di Miri..dipetik dari link ini
_________________________________________________________________



"..............saya tanya balik soalan ini pada diri saya sendiri berkali-kali.. MENGAPA SHAKLEE??pernah suatu masa dulu, sewaktu zaman saya masih kecil.. (time budak-budak kata orang).. seingat saya waktu tu saya masih belajar di sekolah rendah... kalau tak silap.. abang sepupu saya pernah kenalkan produk Shaklee ni pada mama saya. time tu memang tak paham ke hapa satu pun tentang produk ni.. yela masa tu kecik lagi kan. makanya, saya cuma abaikan ajer.. sy dah agak abang sepupu pun waktu itu perkenalkan mama dgn produk shaklee mahukan mama join mereka punye grup hanyalah kerana konsep MLM tu je.. dari situ pada fahaman saya shaklee tak banyak beza dengan produk dan konsep MLM yang lainnya. 

dipendekkan cerita,..sehinggalah suatu masa pada April 2011, susu badan saya mula merudum sehingga membuatkan saya mencari jalan dan alternatif apakah cara yang terbaik untuk saya memperoleh susu badan supaya kembali normal?.. jenuh jugak lah saya search di internet, blog, dan akhirnya saya bertanya dekat post wall di FB .. at last saya menemui jawapannya! it is SHAKLEE.. dari situ juga saya berkenal-kenalan dgn kakcery yang sekarang ni juga merangkap selaku sifu saya dalam dunia hal-ehwal shaklee ini. heehhehe.. terima kasih sis!

Full Pek Set B (Breastfeeding Set)


Set Tripple M (Superr Dooper Booster for Breastfeeding)
Set B + Kalsium@Ostematrix + ESP (Energising Soy Protein)

Alhamdulillah Allah permurahkan rezeki anak saya dan disamping tips2 eksklusif dari kakcery dan produk shaklee ni, susu badan saya kembali normal dan lebih meriah! sejak dari itu laa saya teruskan meng'order' produk shaklee - set penyusuan bermula dari trialpack kepada fullpack dan seterusnya untuk lebih mengoptimumkan hasil susu saya, saya add on ESP dan Ostemarix. harganya? sangat berbaloi2.. dengan fullpack saya boleh consume sehingga 4 ke 6 bulan.. BEST! JIMAT! dan LUMAYAN!
bukan sahaja lumayan hasil perahan, malah saya rasa lebih sihat dan sentiasa bertenaga! kerana setelah mencuba produk2 set penyusuan rupa2nya ada macam-macam lagi laa produk2 kesihatan dan vitamin2 yang bagus yang ditawarkan oleh shaklee ini, teruja saya nk mencubanya!!!
_______________________________

Boleh hubungi saya ditalian 012-2541296 atau emelkan ke rafaliah@yahoo.co.uk untuk membuat pesanan anda pada harga yang istimewa especially for you ~ My Lovely Customer.. (^_^)

Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in