Wednesday, November 23, 2011

Anda tahu ape bahayanya menggunakan anti acne cream? Ini bukti jerawat kronik pulih selepas 3 bulan pastinya dengan Shaklee..

Anda mesti pernah guna anti-acne cream kan? Saya sendiri tak pernah guna tetapi pada anda yang pernah guna saya nasihatkan agar anda berhenti kerana anti-acne cream ni sebenarnya membawa mudarat pada kulit..Sebelum saya bercerita lebih lanjut, ape kata kita baca sikit petikan pendek di bawah ni tentang anti-acne cream yang saya extract dari sini..


(Not all manufacturers of acne products with chemicals tell that in order to avoid side effects, such acne creams or acne pills can only be used for 2 - 3 weeks. Oral antibiotics should be used as a temporary measure in order to reduce the inflammation caused by acne bacteria. Prolonged use of antibiotics and steroids supress the immune system of our skin. Weak immune system may lead to development of such skin disorders as rosacea and demodex.)..

Ha itu baru intronya je..Kat bawah ni ada testimoni bergambar..Tapi kalo anda semua tengok iklan2 kat tv or majalah2 tu sebenarnya model2 tu semua dah make-up bagai untuk tutup cela di muka..itu adalah "after" tapi yang "before" derang tak tunjuk kan kan kan...kena lak gimik cahaya dan gimik kamera terus jadi cantik takde nampak parut dimuka pun..Gambar kat bawah ni "original" yea..takde make-up2 or taruk bedak2 semua tu..



Sebelum mengambil Vitamin E
Selepas mengambil Vitamin E
Apepun untuk mendapatkan kesan yang optimum, kenalah konsisten dan disiplin makan supplemen ni..kalau on and off makan memang lambat kesan tu pastu jangan salahkan kami yea..haha..apart from that, air pun kena minum secukupnya untuk "healing crisis" proses, untuk detox mane yang perlu dibuang tu ..takde lar simpan dalam badan buat penyakit lain lak kan..Selain itu menurut Aula, Yana juga turut mengambil MealShake, Vitamin C, Alfalfa.... percaya atau tidak...Hmm ...Kene cuba sendiri lah kann..(^_^)



Anda bagaimana? Teruja dengan kisah diatas dan ingin menghilangkan jerawat di wajah anda tanpa menggunakan anti-acne cream? 

Jika anda berminat utk mengetahui jadual mkn, dan tips ekslusif serta option supplemen bersesuaian dengan bajet anda,  sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact (sms or whatsapp) saya di talian 012 2541296 atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..
UmmIrfan


1 comments:

ANJUNG SRIKANDI

saya amat berminat dengan produk vitamin E ni....macam mana saya nak contact adik yer???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in