Thursday, August 2, 2012

PROMOSI sepanjang Ogos ~ Boost Up Our Immune System! Sering demam atau flu? asma? allergy? 5 SEBAB kenapa anda perlukan Nutriferon..

Demam...Selesema..Batuk... virus H1N1, Bakteria, Kuman, Penyakit berjangkit, ... semua ni bukan perkataan baru.....Dan apa pula tugas sistem imuniti dalam badan kita?yezzzaaa.....bekerja keras melawan musuh2 tu semua.... Orang kata jangan menyerah sebelum berjuang..betul tak? Dan kalau nak menang dalam perjuangan @ peperangan pun semestinya bergantung dengan kekuatan tentera2 dan senjata2 yang berkualiti..betul tak... Sebab tu saya kata ...hatta makan supplemen pun pasti once a while kene serang demam,selsema.. betul tak?Cuma kekerapan tu bergantung dengan sejauh mana kuatnya sistem imuniti kita...sejauh mana kuatnya askar2 dlm bdn kita..Jadi apa kita nak kasi kat sistem imuniti kita ni..takkan biarkan begitu sahaja..Maka mari saya kenalkan Immune Booster ...atau lebih dikenali sebagai Nutriferon.... JOm baca soal jawab tentangnya... (fakta2 dipetik dari shaklee website)
  • Apa itu Nutriferon?
~~~~~Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  • Sejarah Nutriferon..siapa yang menciptanya
~~~~Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.

  • Siapa yang perlukan Nutriferon?
Sesiapa sahaja yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu,demam,cancer,asma... tetapi harus diingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit. Ajal maut ditangan Tuhan..kita sebagai manusia hanya berusaha dan berikhtiar..
  • Bagaimana ia bertindak?
~~~~~ Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah' dalam sistem imuniti badan
  • Beri saya 5 sebab kenapa perlu beli nutriferon?

  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia-Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*-Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon-Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif-NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian-Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan.Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi (NK) – menyokong lebih banyak perkembangan untuk sistem sains imunisasi ini.

Dan seperti biasalah..saya suka meletakkan atau berkongsi testimoni2 mereka yang dah teruja dengan Immune booster ni.. Jom baca apa kata sollehatun...

Nak cerita pasal Nutriferon pulak. Tujuan saya ambilnya ialah untuk tingkatkan tahap imun badan saya. Dalam masa yang sama saya masih menyusu badan sepenuhnya. Disamping tu jugak, Amni selalu jugak la selesema (anak2 yang di hantar kat Taska, memang la senang terkena demam, selesema, batuk & pelbagai penyakit berjangkit). Alhamdulillah, selepas saya ambil 3 paket Nutriferon, saya dah boleh nampak perubahan yang positif. Kebetulan pada masa saya mengambil Nutriferon tu Amni memang tengah selesema. Dalam 4 hari, selesema Amni dah kering. Sehingga kini, saya terus mengamalkanNutriferon tu 1 paket seminggu dan Amni dah kurang kurang sangat la terkena selsema~http://sollehatun.blogspot.com/2011/01/just-to-share.html
--------------------------------------------------------------------



Retail Price: RM 181.25(WM) / RM 191.25 (EM)

Nutriferon merupakan satu produk berpaten, campuran ekstrak tumbuhan bagi pengukuhan imun yang terbukti secara klinikal. Bila diambil secara harian dapat meningkatkan PENGELUARAN INTERFERON SEMULAJADI TUBUH BADAN anda yang merupakan PENGAKTIF KRITIKAL SISTEM IMUN.

So, kalau demam atau selsema tak baik-baik, tak sembuh-sembuh, cer amik Nutriferon ni.. confirm baik.. tak caya? Saya dah amik NUTRIFERON ni sejak setahun yang lalu.. ala-ala FIRST AID kat rumah... takyah makan panadol.. lagi selamat untuk tubuh badan..
(^_^)

Bulan ni ada offer, apalagi boleh rembat, sekotak ada 30sachet, bukan nak makan hari-hari pun...jimatt, satu family boleh ambil...boleh gak buat First Aid bila on-da way balik ke kampung nanti.. (^_^)

Sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian             012 2541296       atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe.

Lots of Love..
Puan Lia [UmmiIrfan]
Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
012-2541296            012-2541296       | rafaliah@yahoo.co.uk





*Click here to order.

**COD disekitar Dengkil, Putrajaya, Sepang dan Banting.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in