Monday, October 31, 2011

Inginkan sesuatu membantu anda membakar lemak di badan?Inginkan bentuk badan menawan? Lecithin boleh membantu anda dalam hal ini..

credit



Masih ingat entry saya yg terdahulu tentang tiga suplemen asas bagi individu yg ingin menguruskan badan dan membuang lemak berlebihan secara sihat? Sejak saya publish entry tu, setiap hari pasti ada pesanan atau pertanyaan mengenainya..yang tanya tu tak semestinya order on the spot... hehe..kadang tu tanya harini..nextweek tibe2 nak on the spot.. sbb tu saya tetap standby kan suplemen2 tu kat rumah ni..yg dah jadi mcm kedai Shaklee ni. sebab terus terang saya ckp, produkseperti LecitinCinch Shake, ESP Shake, Herb Lax, Fiber memang menjadi hot item... (wooohooo... pakej Shape up really on high demand.. nampak sangat org malaysia ni mengamalkan gaya pemakanan yg kurang sihat sehinggakan ia menjadi faktor obesiti..dan kesannya.. lemak degil yg berlebihan yg memaksa ramai mencari Lecitin... tetapi bukan semua ya.. kang ada yg marah lak saya.. ahaks.. cuma majoriti.. termasuk saya kadang2 terlupa daratan gak apabila memilih makanan2 ni.... ahahhaa..)..
Berikut saya petik sedikit dari pendapat Pn Norita, tentang Lecitin..
__________________________________________________________________
"Bagi mereka yang prihatin dan sentiasa memastikan membuat pemeriksaan doktor pasti akan pastikan pengambilan langkah berjaga-jaga sebelum penyakit datang mengundang. Adakala tanpa kita sedari, pemakanankita hari ini adalah penyumbang utama penyakit yang kita dapat di masa akan datang.Sebagai contoh minuman manis, makanan yang tinggi gula , makanan bergoreng, makanan kaya lemak antara penyumbang kepada penyakit kencing manis, kolestrol, darah tinggi dan sakit jantungOleh kerana faktor inilah, kami sekeluarga menyediakan bahagian duit bulanan untuk membeli supplement. Terutama untuk mengawal tekanan darah, gula dan kolestrol. Antara vitamin termurah yang saya yakin mampu dimiliki oleh ramai orang ialah Lecithin Shaklee. Jika dibandingkan dengan harga dan kuantiti yang ditawarkan, ianya sangat berbaloi dengan hasil yang diperolehi. Kini mak saya sendiri beserta beberapa orang adik beradik saya sangat menyukai Lecithin. Antara kesan yang diperolehi ialah, senang dan lawas ke tandas dan mengatasi masalah sembelit, mendapat bentuk badan yang menawan, bagi adik saya yang menyusukan anaknya mendapati dengan pengambilan Lecithin anaknya tidak mengalami masalah sembelit lagi. Alhamdulillah.
Anda boleh baca link ini lebih banyak info dan fakta dan testimoni mengenai Lecitin. Yang bagusnya, lecitin bukan sahaja berfungsi utk membakar lemak tetapi ia juga bagus utk mengawal kolestrol dlm badan (yg ni org kurus pun kadang kolestrol tinggi naaa)...dan byk lagi fungsi lain.. Cuba baca ni ..13 keistimewaan Lecitin.


____________________________________________________________
Sekiranya anda mempunyai masalah berat badan yang berlebihan, saya menyarankan anda mencuba tiga suplemen asas ini.. Ia sesuai utk sesiapa sahaja dan ia sangat membantu dalam proses untuk dapatkan bentuk badan yang asal dan menawan...
dan oh ya... sesiapa beli set Shape Up dari sini atau pun dari fanpage saya UmmiIrfan Online Shoppe.. saya sertakan sekali jadual mkn ekslusif + LIMITED free gift box (while stock last... jom beli jom)
”Jika anda inginkan jadual mkn dan pilihan suplemen utk konflik berat badan yg bersesuaian dgn budget anda, sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk OR sms saya di 0122541296.

Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in