Thursday, October 6, 2011

Dah ambil Set B macam biasa je..ape kata tambah ESP atau Ostematrix pulak..lain kesannya..

credit


Salam kawan-kawan..Mungkin ada di antara kawan-kawan yang consume Set B tapi hasilnya tidak memuaskan.."Kak..saya dah ambil shaklee mcm yg akak suggest..minum 3L air..pump konsistent..doa yg berterusan tapi masih mcm biasa jer kak"  Kes macam ni maybe pernah terjadi...So apa yg boleh saya suggest kan try lah add ESP dan Ostematrix dalam supplement anda..

Tak percaya?

Hadha
saya mula-mula tak perasan sangat benda ni since saya memang dari awal percintaan saya dengan SHAKLEE terus ambik SET E add-on ESP, so, memang saya takde problem apa-apalah. alhamdulillah. tapi, setelah seorang teman saya, kak ita, yang dah hampir give-up makan Set B dan buat segala macam teknik yang perlu nak banyakkan breastmilk tak menjadi, disarankan mengambil Ostematrix (dia dah ambik ESP masa tu). kak ita akhirnya mendapat hasil yang diinginkan! best sangat!


Najhan
Susu aku lom notice lagi bertukar, arini kot susu ‘bertukarrr’.. hehee
Aku bese mmg berak ari2.. xde masalah.. tp pagi tadi makin byk production.. heran jugak, da agak sbb mkn vitamin kot.. so skg aku tau la alfalfa tu rupanya duk cuci kolon aku, hehe
Satu lagi.. aku mmg heran, ‘aikk, nape kencing kuning…” hoho.. b complex rupanya.. so aku kene byk lagi mnum air
Yg paling syok ialah.. susu memancut2 kembali seperti dahulukala pagi tadi… sempat bg adam susu.. hoyehh hoyehhh. Cam xpercaya je tgk susu mancut.. ohh bahgianya!



Macam saya...Memang saya consume SET B+OSTEMATRIX+ESP ni..Apa yang paling saya suka kalau bdn penat2 sebelom tido mlm saya akan ambil 2 biji Ostematrix..Bangun pagi Alhamdulillah lenguh2 bdn tu mmg hilang...Saya yakin mostly bf moms mesti skt pinggang sebab menyusu anak sambil berbaring kan?Saya pun sama!!! Tapi lepas consume Ostematrix NO MORE..Hehe...Klau tak kene tampal koyok tau...Hehe..Takpun suruh en Hubby tolong urutkan..Tapi part urut ni tak sakit pun saya suh en Hubby urut..hehehe..Bukan slalu kan nak manja2 ceni...hehehe...

"Banyaknya nak order kak...SET B...Tambah Ostematrix lagi.." Eh taklah...sebenarnya ni SET E ;) Tak perlu risau, kerana saya pastinya memberikan harga istimewa untuk anda ~ My lovely customer.. Ada rezeki lebih tambahlah ESP...Boleh consume 2 bulan tau...



Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in