Thursday, September 15, 2011

Testimoni dari MIRI berkenaan Set B..(^_^)

credit



salam semua, sebenarnya saya banyak testimoni2 best nak share, tapi kebelakangan ni saya terlalu sibuk (actually time management tak betul hahaha!). so, ini saya pastekan dulu antara latest testimoni yang saya terima - azrin dari miri


-------------------------------------------------------------------------------------------
" salam hadha.. 


rin dah try mkn sume supplement tu n hasil nye memberansangkan...alhamdulilllah..nak tgk 2-3 hari ni mcm mane...kan baby arissa flu...mlm td sampai kul 2pg dia nangis2 je sbb idung tersumbat....kesian betul tgk....huhuhu.....tak nyusu pun sbb susah nak bernapas...kul 4 pg dia bgn nak nyusu skali rin rasa B wah penuh...dah dekat 2 minggu B tak keras pun..syukur alhamdulillah..pg td rin pump dpt dlm 3.5oz...2 minggu ni kalau pump pg dpt 0.5z je...huhuh...td kul 11 rin pump lg dpt la dlm 6oz..syukur pada allah...slalu nak dpt 4oz pun jenuh mengepam...thanks ye hadha sbb introduce shaklee kt rin...harap2 terus ok lah...dan semoga niatku untk menyusukan arissa sampai 2 thn menjadi kenyataan...amin...n satu lg...kan ke 2-3 hr ni rin tak cukup tido sbb arissa flu..lepas minum esp+set B masih gak ade susu...hehe..slalu kalau penat n tak cukup tido mmg merundum terus la production....suke nyeeeee..hehehe rin minum esp tu rin campo milo..hehe..sbb nye rin ni tak pandai minum soya tp tempe pandai lak mkn..pelik..hahha... "
AlhamduLILLAH, sambutan menggalakkan saya terima dari kawan2 untuk Set B. walaupun trial set B ini lebih dikenali di kalangan BF mommies, namun ia tetap set yang sangat sesuai untuk semua golongan kerana ia mengandungi semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh badan kita. pendek kata, set yang paling berbaloi!



kepentingan vitalea / multivitamin - mengandungi 12 vit dan 7 galian utama ; membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya ; membantu mencegah penyakit tiroid@ beguk (penyakit tiroid ini terjadi kebiasaannya kerana kekurangan iodine) ; untuk ibu2 yang mengandung dan menyusukan anak sangat digalakkan mengamalkan pengambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan iron oleh si ibu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

kepentingan b complex - membantu mengurangkan tekanan dan kelesuan ; membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran; menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein ; mencegah barah serviks,
penyakit jantung dan kecacatan spina, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular

kepentingan vitamin C - membantu meningkatkan tahap sistem pertahanan badan ; untuk kesihatan tulang, gusi, gigi serta juga struktur am badan ; membantu memulihkan resdung dan bersin pada waktu pagi ; membantu dalam proses pemulihan kudis dan luka ; membina kalogen untuk kulit yang sihat ; bertindak melindungi sel dlm serangan antioksidan ; meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging

kepentingan alfalfa - sebagai milk booster ; penawar ASAHE (athma, sinus, allergy, hives, eczema) ; sembelit, digestion ; masalah kewanitaan ; hubungan suami isteri.

see? bukan sahaja sesuai untuk BF/ preggy mommies, tapi juga untuk semua. namun demikian, untuk BF mommies, amat digalakkan add-on ESP (Energizing Soy Protein) / Ostematrix / Omega Guard untuk lebih nutrisi kepada susu badan.

Boleh hubungi saya ditalian 0122541296 atau emailkan ke rafaliah@yahoo.co.uk untuk membuat pesanan anda pada "harga istimewa"..(^_^)


Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in