Monday, September 12, 2011

Pengalaman berpantang selepas melahirkan secara caeser..4.9kg..


Kali ni nak kongsi real life testimoni tentang pengalaman ibu yang melahirkan cara caesar..jom baca..dipetik di sini..Thanks ya sis arnie..
_____________________________________
Sis Rosnani nie saya kenali sejak beliau sedang mengandungkan baby nya. Jom baca pengalaman Shaklee Sis Rosnani ini, terutama selepas beliau melahirkan baby seberat 4.9kg!!!

"apa sj ttg shakleee saya teruja nak tau n cuba... apalagi baru baru ni saya terpaksa bersalin secara pmbedahan memandangkan baby melintang n besar 4.9 kg itu pun mujur awal dari tarikh jangkaan bersalin klu tak mgkan cecah 5kg atau lebih......keesokan selps bersalin saya tak mampu untuk makan ..tiba teringat pasal shakleee.. terus saya menelan vit zinc... b complex dan alfalfa dulu...... setelah itu barulah perut saya boleh menerima makanan... sblm menelan vit tersebut tuhan je tahu sakitnya stlh makann masuk walau hanya sesudu bubur. namun dgn vit shakleee alhamdullilah saya dipermudahan semuanya... bertenaga...perut tak lagi sakit.... ia turut mengatasi masalah rambut gugur.. biasanya lepas bersalin rambut saya byk gugur.. tp kini alhamdullilah.. tidak lg... saya cm guna alfalfa, vit lea, vit e, vit c, b cmplox,osto,esp,zinc..."

_______________________________________

Alhamdulillah..saya tumpang gembira..Anda bagaimana? Sedang mencari set berpantang/bersalin? atau ada kakak /adik/saudara/kwn yang mencari2 set seperti ini.. ... apa kata cuba seperti yang Puan Rosnani ni makan... Basically set bersalin/berpantang datang dlm 2 pilihan ..Euphoria Trial Pack (40hari) atau pun Full Pack (utk 4 bulan).


SET BERSALIN SHAKLEE:
(1) 40 days EuphoriaTrial Pack Set C (40 tabs each for Vita-Lea, Vita-C, B-Complex & Zinc Complex). RM100 +Free delivery thru Pos Laju+ Free Vitamin brochure + Free consultation + Free gifts (cute pouch..jgn lepaskan peluang).
(2) Full Package set di atas (No. 1) beserta kos penghantaran untuk kegunaan 4 bulan = RM225.  (Limited SPECIAL GIFTS utk 30 org shj, first come, first serve basis tau..)
* boleh add on 60bj alfalfa (helps as milk booster) dan juga 1 canister of ESP (yang ni moms favourite choice...)...

More info on breastfeeding..klik disini

Boleh sms kan kepada saya 012-2541296 jika berminat

2 comments:

Makbed

untuk kurus ada? saya baru abih pantang. operate juga. berat terkini 64kg. tinggi 153cm. nak turun lagi 10 kg gitu *tamak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in