Wednesday, September 14, 2011

Dari 4oz sekali pam ke 8oz sekali pam, dan 20oz satu hari...memang MARVELOUS!

Ini sms yang saya terima daripada customer saya Melisa yang baru habis berpantang dan sudah mula bekerja di Terengganu.  Beliau datang mencari saya dalam bulan puasa haritu sebab katanya susu mulai kurang.  Dan beliau mengambil Full Pack Set Tripple M (3M) formula lengkap utk ibu-ibu menyusu dan selamat untuk bayi..


"AlhamduLILLAH..ok sangat :-) now susu dah banyak .. sekali pump dapat dalam 8oz..satu hari dptla dalam 20oz.."


Tahniah yea Melisa, dan saya gembira kerana dia gembira dgn penyusuannya...Yes, jika anda membeli set 3M ini dah mematuhi 3 syarat utama itu, inshaALLAH anda juga boleh menjadi seperti Melisa..


seterusnya jom kita baca lagi satu sms ini..

credit

Ibu menerima SMS dari seorang customer ibu yang ibu kenali dengan nama Khuzaimah...Antara mesej beliau ialah:

Salam Kak N,
Sejak saya amik ESP ni kan kak, susu saya makin banyak sekali pam dapat 8 oz best betol kak. Saya bersyukur sangat Allah temukan jalan yang mudah untuk saya. Yang bestnya Kak N anak saya selsema kan sehari jek dah sihat kak....mula2 sedih gak tengok meleleh je hidung dia...besok tu dah ok dah, tapi mungkin ni semua hasil berdoa dan usaha. Apa2 tq kak N sebab sudi sharing ilmu...moga tuhan balas jasa akak.
Betol ESP mahal tapi berbaloi untuk anak...saya memang teruja baca blog akak yang memang menaikkan azam saya untuk breastfeed 2 tahun.

Buat pengetahuan semua sebelum ini Khuzaimah hanya mendapat 4 oz per sesi....sehinggakan suami beliau terkejut tak sangka boleh mendapat sebanyak 8oz kini. Alhamdulillah syukur pada Allah yang Maha Pemberi.



Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in