Wednesday, September 28, 2011

Berat anak bertambah 0.5kg dalam masa seminggu..ape rahsianya..? Pastinya Shaklee French Vanilla Mealshake…


Alhamdulilah gembiranya saya dapat membantu memberi khidmat nasihat dan membantu ibu muda menambah selera anaknya dengan hanya Meal Shake

Puan Yana risau akan anaknya yang tak ade selera makan tapi setelah mencuba Shaklee Meal Shake perubahan positif pada diri anaknya. Jom layan sms Puan Liana yang meyenangkan hati saya ehuhuu
______________________________________________________

Assalam Aula…. Liana ni… rkn fb.. ingat x pasal yana pnh cakap anak yana kurang selera nak makan.. i juz try meal shake.. wOw, ank yana really like it and die pn dah berminat dengan makanan.. in juz  1 week bertambah 0.5 kg.. Thnx coz introduce me SHAKLEE.
________________________________________________________

Alhamdulilah Puan Liana. Thank you sebab sharing your testimonial with me. I appreciate it so much.

Saya tahu Meal shake memang best sebab anak saya pun suka kan nye kalo die tak ade selera makan memang saya hidangkan dia with MEAL SHAKE and alhamdulilah walaupun die tak banyak makan his weight is constantly increasing. Lagi testimonial on Meal SHAkES.



Ibu-Ibu yang concern tentang anak mereka macam saya nak bagi vitamin takleh nak telan tablets or takde selera makan bolehla dapatkan MEAL SHAKE dengan HARGA ESKLUSIF.

Boleh hubungi saya untuk membuat pesanan anda pada harga istimewa itu..

Lots of Love..
UmmIrfan

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in