Thursday, September 8, 2011

"4 hari Yana dah hilang 4kg berat badan.." (Ingin tahu tips eklusif itu?)


Oh yess..pagi ni nak buat entry pendek je..memandangkan masa pun dah tak banyak dan saya pun dah terkejar2 sana sini, tapi update blog adalah wajib bagi saya..hehe..yes..sebab kat sinilah saya nak berkongsi cerita, info dan tips hanya untuk anda semuaaaa...dan harini saya nak kongsi tips seorang rakan kami yang hilang 4kg berat badannya dalam masa 4 hari..tak percaya? heyy, ini cerita benar bukan rekaan occayyy... jom baca..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

".........nak cite ni..untuk pengetahuan semua, yana sekarang dalam proses mengecilkan badan.. dan yana consume cinch shake ini..dan alhamdulillah..kesannya amatttt memberangsangkan.... dalam masa 4 hari yana dah hilang 4kg berat badan...
mungkin ada yang anggap, biasa lah turun berat masa puasa ni...tapi tidak pada yana... yana TIDAK kehilangan berat badan langsung sepanjang berpuasa... tapi berat tu mantain je 73kg..! dan skrg sudah 69kg...!TAK SABAR NAK TURUN KE ANGKA 5 pulak..! doakan yana ye kawan2..."
_________________________________________________________________________


........Saya pasti ramai yang teruja.. Wow.. makan ape tu sampai turun 4kg dlm 4hari...Jawapannya: bukan pil kurus yer dan mengikut kata yana, beliau bukan sekadar minum Cinch Shaklee Shake. Ada lagi yang anda tak tahu..hehe..
Cinch Shake..adalah serbuk protin yg diperkaya dgn Leucine iaitu asid amino yg memberi signal kepada badan utk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan,pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%... Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu,
__________________________________________________________________

Utk mengetahui jadual mkn, tips ekslusif dan option supplemen yang sesuai utk anda mengawal konflik berat badan sila emel saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau contact saya di talian 012 2541296 atau PM di Facebook page UmmiIrfan Online Shoppe

Lots of Love...
UmmiIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in