Saturday, August 20, 2011

Rahsia kulit bersih, berseri dan mulus..dan pastinya anda tidak mahu kelihatan tua sebelum waktunya kan kan kan..


Saya pasti ramai pengunjung blog ni dah baca entry saya semalam tentang EPO atau GLA kan? Harini saya ingin berkongsi satu testimony pendek Puan S tentang kulitnya yang bersih, berseri dan mulus.. Jom kita baca ni..


" Saya amik vitamin ni sebab period saya tak teratur. Tapi siapa sangka lepas makan vitamin ni, suami dan keluarga mertua puji kulit saya makin cantik. Bukan nak puji diri sendiri tapi saya memang dapat rasakan perubahan yang ketara amik vitamin ni. Dulu makan vitamin E pun tak nampak ketara seperti sekarang. Terima kasih kak N"

 Ini adalah testimoni yang saya terima dari seorang customer saya. Beliau mahu dikenali sebagai puan S sangat gembira dan teruja selepas mengambil vitamin yang saya sarankan kepada beliau.
Beliau amalkan vitamin yang sangat penting untuk seorang wanita mengekalkan kestabilan hormon dan secara langsung ianya dapat melihat hasilnya dari kulitnya yang makin cantik dan berseri.

Berapa lamakah boleh melihat kesan ini pada wajah bila amalkan? Paling cepat ialah 7 hari dan paling lewat ialah 21 hari.

Adakah anda ingin tahu apa yang beliau amalkan ?

Hanya emailkan pada saya di rafaliah@yahoo.co.uk dengan tajuk
SAYA INGIN KELIHATAN CANTIK!

Saya akan emailkan kepada anda rahsia puan S dan "harga istimewa" menanti anda.. Dan oh ya! Jika anda klik 'LIKE' di fanpage UmmiIrfan Online Shoppe untuk tawaran menarik..! (^_^)

Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in