Thursday, August 25, 2011

Konflik berat badan..? Tak usah risau ~ Selain Cinch Shake, FiberPlan pun boleh membantu..


Harini nak buat iklan sikit..especially utk mereka yg ada konflik berat badan. Kenapa saya kata anda pasti sukakan Cinch Shake..Kerana ianya adalah serbuk protin yg diperkaya dgn Leucine iaitu asid amino yg memberi signal kepada badan utk memelihara otot semasa pengurangan berat badan.Bagi anda yang sedang dalam proses mengawal berat badan, pastikan protein terkandung dalam setiap makanan anda. Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%... Cth makanan yg kaya protein kacang soya, ikan, telur, hasil tenusu(susu,keju,yogurt), kekacang, avokado, ayam, tauhu,

Dan ini tips utk anda: "Waktu sesuai utk anda makan/minum Protin"

-Your first meal of the day (since you haven’t eaten for hours). 
-At night before bed (so there’s protein in you over night when your body is repairing/recovering). 
-In the meal you eat before your workout (your “pre workout meal”). -In the meal you eat immediately after your workout (your “post workout meal”).

Option yang lain selain dari mengamalkan minum Cinch Shake ni adalah.. anda boleh menggantikannya dgn mengambil Fiber Unflavored dan Lecitin. Lecitin ni berfungsi utk memecah lemak (dan ada byk fungsi lain..klik 13 rahsia Lecitin. Manakala Fiber (serbuk serat semulajadi yg tidak berperisa sangat kaya dgn Vitamin C dan sesuai dibancuh dgn jus buah2an, susu atau minuman2 lain) bertindak utk menyerap lemak yang dah dipecahkan seterusnya menyingkirkannya dari badan. Dan yg best, Fiber ni bukan sahaja utk mereka yang ada masalah berat bdn, tapi juga sesuai utk mereka yg mengalami masalah sembelit,perut kembung, berangin,gout, kencing manis, kolestrol...


Boleh hubungi saya untuk membuat pesanan anda...kan dah nak raya ni, makan pun kena control, bukan setakat untuk berdiet tetapi kesihatan yang paling utama kena jaga..dan pastinya, harga istimewa untuk anda ~ My lovely customer..(^_^)


Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in