Wednesday, June 1, 2011

..ini dia testimoni HOT Dilla..Alfalfa bukan hanya milk booster tetapi dapat mengatasi masalah sembelit dan ezcema..and getting HOT in bed..! Wallahh..!!

jom baca testimoni HOT daripada Pn Dilla tentang pengambilan Alfalfa..(credit to Cery)

1) Senjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!

2) Mama mengalami masalah sembelit dari sekolah lagi. Mama masih ingat, arwah opah Qaireen selalu cakap macam ni kalau mama dalam toilet "Dilla ko ni berak tahi batu ke?" tapi itulah kenyataannya. Bayangkan senjak dari dulu mama "terseksa" setiap kali nak membuang. Kadang2 tu sampai berdarah! Seminggu tak lebih dari 3 kali membuang. Tapi sekarang Alhamdulillah seminggu 4 ke 6 kali membuang, dan yang paling penting tiada lagi darah yang keluar.

3) Mama juga salah seorang yang mempunyai penyakit eczema. Mama mmg tidak boleh duduk di tempat2 yang kotor, ada rumput, berhabuk, berpasir dan banyak lagi. Malah cadar tilam mama pun, mama akan ganti setiap minggu. Tapi sekarang, Alhamdulillah..seronok sangat bila mama join SGM, sebab waktu SGM kami duduk di tikar yang dibentang atas rumput. Masalah bintik2 dan gatal2 mmg tiada. 

Ok. itu cerita tentang Pn Dilla yang mengambil Alfalfa Complex yang telah membantunya dalam masalah-masalah disebutkan di atas. So, ape pilihan untuk anda? Trial pack or Full pack?


 Full Pack Alfalfa RM43 (330 biji)  

ATAU

Trial Pack cuma RM80 (didalamnya mengandungi 30bj Vitamin C, 30 bj B Complex, 30 Bj Vitalea dan 90 bj Alfalfa)..Jadi anda mendapat kesihatan menyeluruh... Harga termasuk delivery dan free gift dan jadual mkn.

AMARAN: Alfalfa TIDAK BOLEH diambil oleh pesakit SLE.

Alfalfa Shaklee ini terdapat dalam Shaklee Trial Pack A(Optimum Health), B(Breastfeeding), C(Confinement), D(Skin Care), E(Ostematrix) dan G(Allergy/Resdung/Asma).  Shaklee Trial Pack ini berharga dari RM80~RM100 (untuk penggunaan 30hari) plus free gift, free flyers, free consultation, free container... jika ingin mencuba hanya Alfalfa pada harga RM43 (330biji) atau boleh cuba Alfalfa (60biji) pada harga RM10 dan mulalah bercinta dengan Alfalfa ini...untuk pertanyaan lanjut boleh hubungi saya di talian 012-2541296.

Lots of Love...
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in