Thursday, June 30, 2011

.Ibu-ibu menyusu dan ibu-ibu hamil ~ supplemen ini dicadangkan untuk anda untuk bulan puasa ni agar anda semua tidak menyesal di kemudian hari..

AlhamduLILLAH, bulan Ramadhan akan menjelang tidak lama lagi..tak sabar rasanya nak berpuasa dengan mengambil supplemen Shaklee ni..hehe..mesti bertambah sihat..inshaALLAH..tapi, bagaimana pula dengan ibu-ibu menyusu dan ibu-ibu hamil pula..? pastinya sedang sibuk menyediakan bekalan yang cukup untuk bulan puasa nanti kan..? Atau mungkin ada yang risau cukup atau tidak susu untuk si comel tersayang..Walaubagaimanapun, dengan supplemen Shaklee, pastinya semua boleh..Ini cadangan supplemen Shaklee yang bersesuaian untuk anda di bulan puasa nanti..


Untuk ibu yang menyusukan anak
 1. Vitalea
 2. B Complex
 3. Vitamin C
 4. Alfalfa
 5. ESP
 6. Performance Drinks
Untuk ibu yang sedang hamil
 1. Vitalea
 2. B Complex
 3. Vitamin C
 4. ESP/ Mealshake
 5. Ostematrix
 6. Performance Drinks
Untuk ibu yang sedang hamil dan menyusukan
 1. Vitalea
 2. B Complex
 3. Vitamin C
 4. ESP/ Mealshake
 5. Ostematrix
 6. Performance Drinks
Untuk mendapatkan harga istimewa untuk senarai supplemen di atas, bolehlar email ke saya di rafaliah@yahoo.co.uk atau hubungi saya ditalian: 012-2541296.. selain itu,  anda juga boleh mencuba pek mini untuk senarai supplemen di atas jikalau anda mempunyai kekangan bajet ..dan mulalah menyusukan anak dan berpuasa tetapi masih dapat mengekalkan kesihatan pada tahap yang optimum demi untuk anda, keluarga dan si comel agar anda tidak menyesal di kemudian hari..:-)


(credit)


Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Kota Warisan, Dengkil, Bandar Baru Salak Tinggi dan KLIA. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in