Friday, June 3, 2011

..anda mempunyai masalah alergi?eczema?resdung?asthma?gegata?..Set Resdung ini adalah penyelesaiannya..

Kesemua 5 masalah diatas ialah common problem dikalangan kita semua.  Tak banyak, mesti sedikit ada mengalami masalah-masalah yang saya sebutkan diatas kan? So, entry kali ni khusus untuk mereka yang mempunyai 5 masalah diatas.. bak kata tagline iklan kat tv tu..5 MASALAH, 1 PENYELESAIAN.. aicehh...! hehe..info dan sumber asal boleh refer ke sini..

jom baca, sejauh mana vitamin-vitamin ini dapat meredakan 5 masalah di atas:


Supplement
Fungsi
Vitamin C
  • Bertindak sebagai anti-histamin, tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drugs anti-histamin
  • Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh badan
  • Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
  • Meningkatkan fungsi T-Cell dan Macrophage(Fungsi sistem pertahanan badan, sel darah putih)
  • Meningkatkan oksigenasi(oxygenation) pada tissue-tissue dalam tubuh badan
  • Meningkatkan penyembuhan tissue
B Complex
  • B6 penting untuk pemuliharaan selaput lendir yang sihat dan membantu pengeluaran antibodi badan.
  • Membantu dalam pembinaan protein dalam tubuh
  • Membantu hati menghasilkan glikogen yang diperlukan oleh kulit untuk menyingkirkan sel-sel mati
  • Memelihara sistem saraf dan berfungsi sebagai anti-stress
Alfalfa
  • Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri.
  • Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives).
  • Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka.

Ok. Itu sedikit info..nak tau lebih lanjut boleh baca kat sini jugak..

Untuk Full Pack yang boleh bertahan hingga 3~4 bulan, retail price RM246. Hubungi saya untuk mendapatkan harga offer. :-)

Anda juga boleh mengambil set ini bersama-sama dengan ESP (energizing soy protein)..kerana protin adalah asas kepada segala-galanya..

Ingin mencuba? jangan malu jangan segan nak tanya ape-ape boleh contact saya ditalian 012-2541296 atau email ke rafaliah@yahoo.co.uk.

Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in