Tuesday, June 14, 2011

..7 kebaikan Fiber Plan Unflavoured..and it is RICH in fibre..

So,conjunction dengan entry semalam, ni saya nak sharekan 7 kebaikan Fiber Plan Unflavoured..
  • Helps bowel movements and detoxification - residue from low fibre diet will be in contact with rectum for an average of 72 hours and even can be as long as 14 days, such waste produces toxic and cancer triggering substance in our body.  High fibre diet increases the amount of excretion and thus shortens the time of waste retention.  Fibre will suck and wrap up various toxic and thereafter excrete them quickly from the body.
  • Fights cancer - Alters bacteria group in intestines, increases friendly bacteria, reduces cancer causing substances.  All experts in the world concur that one would easily get cancer when the body's epidermis is exposed to cancer causing substance for too long.
  • Lower cholesterol - Water soluble fibre lower blood lipid and cholesterol in blood vessel, bind up bile acid (contain 95% of cholesterol) in intestine to prevent absorption by the body.  Besides able to eliminate LDL (bad cholesterol), water soluble fibre also has the ability to retain HDL (good cholesterol).
  • Controls blood sugar/glucose - Water soluble fibre halt the rise of blood sugar/glucose directly, reduce the need for insulin, thus improve diabetes.
  • Improves uric acid - Improves gout or arthritis which is caused by excessive uric acid.
  • Reduce weight - Fibre absorbs large amount of liquid and thus stomach expands.  Fibre can dispel hunger and give a sense of fullness.  Therefore, it can reduce appetite and body weight.
  • Promotes healthy heart.
Cara pengambilan: 2 kali sehari, 2 teaspoons setiap kali minum.

Nampak di atas kebaikan Fiber Plan ni untuk mereka yg ada masalah diabetes, high cholesterol, high blood pressure, gout dan tak lupa juga mereka yang mempunyai masalah sembelit.  Ni saya nak sharekan testimoni seorang ibu yang menghadapi masalah diabetes 15 tahun dan mengambil supplemen Fiber Plan ni ..

“As for my mom she has been suffering of diabetic for almost 15 years now and only after 1.5 month selepas mengambil Shaklee Fibre alhamdulilah kandungan gula hampir paras normal 6.3 dimana for the past 15 years bacaan antara 12-10 sahaja...Doktor akhirnya tidak lagi memberi perskripsi metorfin yang boleh menyebabkan kegagalan ginjal....Doctor kat klinik siap nak buat experiment to my mum on her daily diet to understand what happen to her… And they kurangkan dos pills for her and My Mom kate takde ape pun I makan SHAKLEE…” Apa terjadi lepas tu pun I tak tanye nanti I tanye my mum k!! hehe.. suka la tuh.....(sumber asal)

Sebenarnya untuk mereka yang mengidap diabetes ni disyorkan mengambil juga:
1. Performane Drink - RM66
2. Trial Pack Set B - RM 80
3. Add on Zinc - RM 10 (30 tabs)

Tapi, kalau rasa banyak sangat dan budget ngam-ngam je, boleh terus try Fiber Plan Unflavoured ni RM 135..tak semestinya beli untuk guna pada diri sendiri, boleh beli untuk orang tersayang..abah, mak, atok, nenek, mak sedara, ayah mertua, mak mertua..macam saya beli untuk Abah..sebab saya fikir inilah yang termampu saya buat untuk org tua saya pada masa ni yang telah banyak berjasa pada saya..anda pun boleh bantu parents anda jika mereka menghadapi masalah yang sama..

*Ingin mencuba Shaklee Trial Pack? Boleh hubungi saya ditalian 012-2541296 atau emailkan ke rafaliah@yahoo.co.uk.

Lots of Love..
UmmIrfan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in