Thursday, May 19, 2011

Ingin mencuba produk Shaklee tapi berkira2 tentang harganya? Apa kata cuba Trial Pack ini dulu..berbaloi-baloi..

Mungkin ramai diluar sana tak kira lar online ke offline ke ingin mencuba produk Shaklee dan berkira-kira tentang harganya.  Ada customer saya memberitahu, "Produk Shaklee memang bagus tapi harganya 'boleh tahan' juga.." .. So, pada yang tidak mampu membeli Full Pack, saya mengesyorkan Trial Pack dulu yang harganya dari RM70 ~ RM100 dan ianya hanya boleh didapati secara online melalui saya..:).
Di sini saya senaraikan senarai Trial Pack Shaklee yang ada.. inilah pilihan ramai..



  • sesuai untuk semua golongan yang mementingkan kesihatan - lelaki, wanita, pelajar, wanita mengandung,menyusukan anak,warga emas ...
  • sangat tepat bagi mereka yang sibuk dan gaya pemakanan seharian yang tidak sihat dan tak seimbang
  • sesuai bagi mereka yang selalu stress, keletihan, mudah mengantuk


  • sesuai untuk semua golongan yang mementingkan kesihatan - lelaki, wanita, pelajar,menyusukan anak,warga emas ...(kecuali mereka yang menghidap SLE dan kecuali mereka yang mengandung)
  • AMAT2 sesuai sekali untuk ibu2 menyusu kerana dalam set ini terdapat alfalfa yang bertindak sebagai penggalak susu
  • sangat tepat bagi mereka yang sibuk dan gaya pemakanan seharian yang tidak sihat dan tak seimbang
  • sesuai bagi mereka yang selalu stress, keletihan, mudah mengantuk
  • sesuai untuk mereka yang baru melahirkan..baik secara normal atau ceasarean...kira ni mcm set lepas pantang gitu...
  • sesuai jua untuk mereka yang mempunyai masalah rambut gugur
  • sesuai untuk mereka yang sangat mementingkan penjagaan kulit...dan inginkan kulit yang cantik
  • sesuai juga untuk mereka yang mengalami masalah kolestrol tinggi atau sakit jantung
  • sesuai jugak untuk ibu2 yang mengalami masalah nipple melecet

  • set ini sama seperti set B cuma mempunyai tambahan sebotol ostematrix (Cal/Mag). Siapa yang perlukan ostematrix? ~ ibu mengandung,ibu menyusu,mereka yang ada masalah nak nak minum susu,mereka yang selalu mengalami sakit2 kaki, sakit2 sendi, sakit di bahagian tulang belakang, sejuk2 badan, rasa bisa di tapak kaki, kebas atau terasa seperti kaki dicucuk2 dengan jarum.,mereka yang mudah keletihan dan tidur yang kurang membuatkan golongan ini mudah letih dan sukar untuk bangun tidur.,mereka yang kit kepala yang teruk dan berhari-hari.,merea yang sedang menjalani fisioterapi.mereka yang mempunyai masalah pecah2 di telapak kaki dan rekahan di tumit kaki dan mereka yang mempunyai masalah kesihatan yang berkaitan dengan darah.

sesuai untuk wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran..cantik anggun gitu...vitamin E ni sebagai anti oksida,antipenuaan,menyokong dan mempercepat pembaik pulihan otot & baik untuk jantung, dan ada yang menggelarkannya sebagai sex vitamin.Alfalfa pula baik Baik untuk kesihatan dalaman wanita, berfungsi seperti Kacip Fatimah (perapat!), membantu melancarkan kitaran haid, dan banyak lagi kebaikan Alfalfa.

~ sesuai untuk mereka yang mengalami masalah resdung,eczema..allergy

Soalan seterusnya ialah siapa yang patut beli Shaklee Trial Pack ini? Ada sesetengah kawan saya yang bertanya, siapa yang patut beli trial pack Shaklee yang sedang saya promosikan ini. Secara jujurnya, bagi saya ia amat sesuai untuk:
• Mereka yang pertama kali ingin mencuba produk Shaklee.
• mereka yang mempunyai masalah budget untuk membeli pek sebenar Shaklee.
• mereka yg sentiasa travel,kerana bekas comel ini mudah di bawa ke mana2.
• mereka yang mementingkan kesihatan.
• mereka yang ada masalah kesihatan seperti stress,kemurungan,keletihan.
• Juga sesuai untuk mereka yang di dalam pantang untuk bertenaga dan ceria.
( trial pack sebegini tidak dijual di mana mana branch Shaklee atau pun farmasi2. Inilah hasil sharing and caring bersama sahabat alam maya saya Cery).


Trial Pack didalam bekas comel ini juga sesuai buat mereka yg ringkas.Ia mudah dibawa kemana2 (diletak dlm plastik ubat dan dimuatkan dlm bekas kecil).
Dan yang pasti TRIAL Pack ini sesuai dijadikan sebagai hadiah buat yang tersayang, anak saudara, adik,kakak,abang,ibu atau ayah,kawan rapat..

Credit to Cery

Set ini berharga dari RM70 dan kos penghantaran adalah percuma..

*Jadi bagaimana? Ingin mencuba Shaklee Trial Pack? Boleh hubungi saya 012-2541296 atau email rafaliah@yahoo.co.uk untuk membuat first purchase.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in