Saturday, May 14, 2011

apa kelebihan MealShake? Irfan setiap pagi minum..dan SANGAT sukakannya..

hhmm.. before this Irfan suka minum susu tapi kadang2 tak abis. sayang rasanya susu tak abis tu. Sejak dah consume Mealshake ni, boleh dikatakan minum susu mesti abis. Takde balance dah. Saya sendiri pun pernah try Mealshake ni sebab nak rasa jugak ape yg Irfan minum. Sedap ke tak.. Ternyata memang sedap; bukan saya seorang je experience macamni, para ibu yang pernah bagi anak-anak mereka Mealshake ni pun mempunyai pengalaman yang sama.  Jom baca kat sini. Kelebihan Mealshake ini sebab ianya kaya dengan protein.

  • Protein berfungsi untuk membentuk sel baru bagi menggantikan sel mati atau sel yang telah rosak
  • Protein digunakan untuk membina tisu penghubung pada ligamen, tendon dan otot
  • Protein digunakan untuk mensistesiskan antibodi bagi mempertahankan badan daripada penyakit
  • Protein berfungsi untuk mensintesiskan hormon bagi koordinasi badan
So far, Irfan eczema pun dah kurang, kalau ada parut luka lama yang tak berapa nak baik lagi tu pun cepat sembuh. Kulit jadi cantik dan berseri.

Selain MealShake ada juga supplement lain untuk kanak-kanak seperti dibawah ini.

      Mealshake, Chewable Vita-C and VitaLea for Children (Chewable)

Pada saya demi kesihatan anak-anak, saya sanggup melabur demi masa depan mereka.  Pengalaman yang saya lalui bersama suami untuk membesarkan Irfan yang mempunyai masalah kesihatan telah mematangkan kami dalam membesarkan anak.  Banyak informasi yang kami dapat melalui pembacaaan, bertanya dengan kawan-kawan dan berjumpa pakar.  Pada yang mengalami pengalaman seperti saya, InshaALLAH kita boleh kongsikan bersama-sama disini...

*Kepada kawan-kawan yang nak try Shaklee Trial Pack boleh hubungi saya di talian  012-2541296 atau email saya di rafaliah@yahoo.co.uk.  Harga ahli (jimat 15%) atau boleh guna ID saya 853880 dimana-mana branch Shaklee.

1 comments:

chugie

jom ke kedai saya.. ada promosi untuk breastfeeding mummy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in