Monday, February 2, 2009

irfan turns 3 months!


at first aku ingat nak letak gambar ayah sekali tapi takde dalam hp lak.byk kat lam kamera.and aku tengah update blog kat ofis.ahaks!nway, maybe later ambik gambar ayah and add-in dalam ni.or untuk next entry aku letak both of them and put the title as 'jeng,jeng, jeng..' rahsia dulu..

well, irfan turns 3 months on 25/1/09.banyak benda dia dah pandai buat.actually, dari dulu lagi dia memang seorang yang sangat pandai try semua benda.dia dah start nak isap jari jemari dia.look at the above photo.that causing air liur dia meleleh-leleh terus basah baju.and sekarang ni irfan amatlah besar dan besar dan besar lagi berat.not sure berapa berat dia, cos tak pegi klinik lagi.tak sempat.last week, seminggu kat alor setar.memang best.irfan pun layan je cuti-cuti malaysia dia kat alor setar tu.suara irfan semakin tinggi dan kuat bila berborak.well, still dengan 'bahasa jerman' dia tu.tapi, aku layankan saje.dah boleh panggil aku 'bu..bu..bu..'.dia akan sebut tiga kali berturut-turut perkataan 'bu' tu.so far 'ayah' belum lagi.maybe ayah kena banyak borak dengan dia lagi ni.bagi dia biasakan telinga dengar perkataan 'ayah' pulak.

dah seminggu dengan irfan, hari ni nak gi keja rasa malas je.pastu rasa berat hati je nak hantar kat bb sitter dia.well, everyday pun sebenarnya berat hati, tapi, hari ni kuasa 10 beratnya.seperti hari-hari biasa, aku tak sabar nak tunggu waktu petang.terus balik ambik irfan!

nway, lagu kat bawah ni by andra and the backbone menceritakan segala perasaan aku terhadap ayah dan irfan.
i couldn't ask for more!

Sempurna
kau begitu sempurna
di mataku kau begitu indah
kau membuat diriku
akan selalu memujamu


di setiap langkahku
ku kan selalu memikirkan dirimu
tak bisa ku bayangkan
hidupku tanpa cintamu


* janganlah kau tinggalkan diriku
takkan mampu menghadapi semua
hanya bersamamu ku akan bisa


kau adalah darahku
kau adalah jantungku
kau adalah hidupku
lengkapi diriku
oh sayangku kau begitu sempurna, sempurna


kau genggam tanganku
saat diriku lemah dan terjatuh
kau bisikkan kata
dan hapus semua sesalku

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in