Monday, January 12, 2009

Pagi tadi dengar lagu Aizat - Lagu Kita kat radio.memang layanlah.terus teringat kat Mr Hubby.hehe.dengar lagu best mulalar teringat kat Mr Hubby.ape yea lagu yang betul-betul ingatkan aku pada Mr Hubby?haha..nanti aku reveal next entry.aku ingat lagu tu, tapi aku lupa siapa penyanyinya.

Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu
Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya
Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

Anyway, sejak aku mula masuk keja ni ramai betul kata aku kurus.mana-mana aku pegi mesti first word "dah kurus..".nampak sangat masa aku preggie berisi sangat.haha.aku pun pelik jugak, mana pegi weight yang sangat banyak aku gain masa preggie dulu.last preggie, my weight was 68kilos!before preggie memang underweight, tapi skang ni aku dah dapat weight yang ngam ngam gitu.so, taknak naikkan lagi and taknak turunkan lagi.nak maintain je.inshaALLAH.

Alemak.dapat text dari baby sitter irfan kata irfan termenung je taknak tidur.aduhaiiii...kesiannya kat dia.mulalar aku rasa nak menangis ni.uwwwaaaa..mesti dia termenung teringat kat ibu n ayah diaaaaaaaaa........

"Ayah, nanti pegi tengok irfan yea, tengahari nanti k.."

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in