Saturday, January 3, 2009

alemak.buhsan lak malam ni.nak tengok tv pun tak dapat.Mr Hubby tengok bola lak.lagilar buhsan.ingatkan dah penat-penat mengemas rumah dari pagi tadi, dapatlar tengok tv ke ape ke.lagi satu, perut tak berapa sedap ni.tak tau kenapa.agaknya penat mengemas tadi atau memang sakit perut.at last aku on pc, then bukak web tv3 tengok cite kat situ.baru aku teringat aku ada miss one episod of SpaQ 2.well, aku bukanlah minat sangat cite SpaQ tu, tapi bolehlar layan petang-petang tu kan.

yesterday bawak irfan pegi klinik, cucuk 5 serangkai.tak lar demam seteruk masa cucuk waktu usia dia sebulan haritu.demam sikit-sikit je.maybe sebab kali ni pegi klinik swasta and doktor tu pun cucuk soft je sebab dia pun tau--baby kan, last time gi klinik kerajaan.memang kat klinik kerajaan tu aku tengok nurse tu cucuk pun aku rasa nak sepak je dia.giller kasar dia buat.dahlar irfan baru sebulan masa tu.geram betul aku rasa.bila teringat masa irfan baru 2hari kat spital, lagilar sakit hati dengan nurse2 kat situ.aku faham tu dah memang tugas derang, tapi alemak.. aku memang giller sakit hati betul.nasib baiklar masa tu aku pun tak berapa larat lagi, if not aku dah mintak discharge nak masuk spital lain je.

cite pasal haritu hantar irfan ke baby sitter dia.balik petang tu aku amik dia.alemak.dia tengok je aku sepanjang perjalanan balik ke rumah.aku borak-borak dengan dia cam biasa.sebab aku tau dia mesti nak borak dengan aku.tapi tak.dia tengok je aku.sepatah perkataan bahasa dia yg org tak faham tu tak kuar pun dari mulut dia.uwwaaaaaa..........sedihh betul...mesti dia merajuk dengan aku.then bila dah sampai kat rumah aku borak dengan dia balik, dia diam je.aku dah rasa nak menangis dah.mesti dia merajuk or marah kat aku ni.at the end, dah nak tidur tu baru dia borak dengan aku.uwwaaa...janganlar buat kat ibu camtu lagi irfan..sedihlar ibu..so, hopefully aku akan ok hari isnin nanti.mau aku asyik tengok jam 5.30ptg je.kira nak balik amik irfan je ni.hehehe.betullar kata kawan aku, aku yang kena kaunseling ni, bukannya baby aku.

oklah, rasa mengantuk lak.baik terus tidur...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in