Tuesday, December 30, 2008

early update.harini dah try hantar irfan to his baby sitter.just wanna know whether he suits wif the baby sitter or not.since last week aku dah cakap dengan irfan, jadi gud boy, taknak nakal2, taknak nangis banyak2, kalau nak manja lebih2 dengan ibu n ayah takpe.so just now, kat rumah baby sitter dia, dia nampak je baby sitter dia terus dia senyum.bagus betul anak ibu nih.suka senyum manis kat semua orang.anyway it's only 2 hours since i left him, but, i already miss him so much! macamane nih..?? dah lar kat rumah sorang2 nih.. ape nak buat?? boleh jadi gila rasanya... so, ingat kejap lagi nak pegi bank, settled all the 'yuran' bulanan (hehe..) then nak gi shopping.at least takde lar melayan perasaan rindu ni sangat.ikutkan hati nak amik je dia tengahari ni tapi Mr Hubby kata amik irfan petang after his working hours.uwwaaa... lama tuuu nak sampai ke petang..for the time being rindu kat irfan, tgklar baby cot dia, his toys and wash his clothes.deep inside i hope irfan will be ok and behave himself.

siapa je yang faham hati dan perasaan seorang ibu ni..?

2 comments:

Enche' Adykasyah

Faham.. perangai baby-ibu-ayah..

Seronok kan? Sedig bila nak tinggalkan kat orang lain.

Actually, I have that feeling too until today.

rafaliah

owh really..? i tot only ibu has that feeling since the baby was live inside ibu's tummy for 9 months.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in