Sunday, September 7, 2008

randomly catching up..

ni gambar about 1 year and a 4 months ago.before this tak letak ape ape gambar kat lam blog ni.saje nak sharing.masa ni adalah saat yang paling bahagia dalam hidup aku bergelar seorang isteri kepadanya.nway, adalar pulak budak kecik enterframe.takpelar.afterall yang snap ni pun anak buah kami.so, faham faham je lar.tapi aku suka gambar ni sebabnya kiut..hehe..

this is my-in-law family.this photo was taken when we had a vacation at fraser's hill last year.my sisters-in-law were not in the photo.

ini hazim.anak akak aku yang tak reti nak cakap bahasa melayu.asyik cakap english Uk slang yorkshire dia je.bila cakap bm sebijik sebijik kuar macam budak baru belajar bercakap.nak tergelak tu bila cakap melayu pun bunyi slang yorkshire.he already 3 years old.next year Jan terus 4 years old.dia suka tanya aku, "how's ur baby?"..pastu mesti letak telinga atas perut aku, nak dengar baby kicking katanya..

nway, nanti update lagi gambar family aku.tengah cari cari kat lam drive, tak jumpa lak.itulah akibatnya sebab lambat update.hehe.




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in