”Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau dari bingung dan sedih. Aku berlindung kepada Engkau dari lemah dan malas. Aku berlindung kepada Engkau dari pengecut dan kikir. Dan aku berlindung kepada Engkau dari lilitan hutang dan kesewenang-wenangan manusia.”

Friday, May 22, 2015

Testimoni Mealshakes dan Omega Guard --> Ekzema semakin berkurangan!

AlhamduLILLAH, harini sempat saya update blog.. hihi.. sehari tak hapdet rasa tak senang duduk.. banyak cerita-cerita dan kisah-kisah menarik ingin dikongsikan dengan anda semua. Rasa bersalah jika tidak dapat berkongsi kebaikan dan manfaat produk-produk Shaklee. 

Jadi, hari ini saya kongsikan satu testimoni Mealshakes dan Omega Guard daripada Puan Sarah. AlhamduLILLAH, anak beliau Zara kini tiada lagi masalah sembelit, demam, batuk, selsema dan paling bestt ekzema anak beliau semakin berkurangan! Bestnyaaaa...


Tiada kata dapat digambarkan terutamanya bila anak-anak semakin sihat, ceria dan cerdas. Sebagai ibu, apalagi yang kita mahukan, betul tak? Semoga anak Puan Sarah akan terus membesar dengan sihat dan cerdas. Sebagai ibu, berikan yang terbaik untuk anak-anak kerana inilah SATU-SATUNYA amanah ALLAH yang tiada galang gantinya.. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, May 20, 2015

Testimoni Vivix --> Wajah suami saya kelihatan lebih muda berbanding 5tahun lepas! :)

Haaa... amekawww...! haha.. ini memang real-life testimoni nak share dengan uol semua.. bezakan wajah suami saya sekarang berbanding 5 tahun lepas! Hari-hari tengok tak perasan, tapi bila buat comparison melalui gambar, haaa.. todiaaaa... beza giller! Wajah suami saya kelihatan lebih muda berbanding 5 tahun lepas! Rahsianya? Pastilah VIVIX! 

Suami saya sangat konsisten consume Vivix. Kadang berebut nak minum Vivix dengan dia.. hihi.. jadinya kenalah ambil sorang sebotol.. Dan inilah hasilnya... Oh! Ada lagi tau... Suami saya cakap sejak consume Vivix tak best dah merokok, rasa tak sedap katanya... rasa pahittt... now tak smoking dah.. AlhamduLILLAH.. bila tubuh badan semakin sihat, jelas terpancar dan kelihatan pada wajah kita. Betul ke betul?


Orang lelaki ni memang susah sikit nak makan vitamin especially yang berbentuk pil kan, jadinya saya berikan Vivix! Senang minum je.. mudah sangat kan.. Jadinya, jika anda sayangkan suami seperti saya (hihi..), berilah yang terbaik untuk si dia.. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Monday, May 18, 2015

Exclusive Dinner 9.5.2015

AlhamduLILLAH, Sabtu minggu lepas, 9.5.2015, (punyalah lama baru nak upload cite.. hihihi..), saya dan beberapa leaders grup BPM terpilih untuk join sessi Exclusive Dinner bersama Master Shareeza. Haa.. kenapa TERPILIH? Kerana hanya mereka yang layak dan memenuhi syarat saje boleh hadir Exclusive Dinner ni.. dah nama pun Exclusive kann... hihi.. 

Syaratnya mudah saje, naik rank atau Effective sekurang-kurangnya sebagai Supervisor (rank paling rendah dalam bisnes Shaklee). Kemudian siapa yang naik rank Coordinator dan ke atas dapat special hadiah... besttt... dan siapa yang maintain rank Coordinator dan ke atas pun dapat special hadiah pastu kena interview dan cakap kat atas pentas! Haha.. memang saya tak ready, tapi saya kongsikan juga apa yang saya dah rasai dalam bisnes Shaklee ini selama 4 tahun. 

Saya dah rasai Cash... yang banyakkk.. AlhamduLILLAH, dah cecah 5 angka.. saya dah rasai Car Bonus! nilai Car Bonus saya dah cecah 4 angka! Dan saya dah rasai FREE local trip ke KK dan National Conference. In Shaa ALLAH tahun ini kami akan ke Abu Dhabi dan Umrah pula.. semuanya ditaja sepenuhnya oleh Shaklee... PERCUMA tauuu...!! Nilai trip ini hampir 1juta! Kalau tak, tak panggillah VVIP Trip, ye tak? 

AlhamduLILLAH, saya berjaya menyentuh banyak kehidupan di luar sana terutamanya susur galur saya untuk mereka mengubah hidup mereka dan mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Niat saya ingin membantu lebih ramai hati dan kehidupan di luar sana agar mereka juga dapat merasai apa yang saya rasai baik dari segi kewangan, kehidupan berkeluarga yang jauh kebih baik dari sebelum ini termasuklah mengubah taraf kesihatan. 

Jom layan gambar Dinner jap.. hihi..


Door Gift worth RM300-RM350! Extra Gift untuk Coordinator ke atas worth hampir RM800!



Bermula bulan ini Shaklee telah menawarkan YES Program untuk anda diluar sana yang ingin berbisnes Shaklee. Rebut peluang ini kerana nilai tangga bonus yang Shaklee tawarkan adalah berbeza dengan kami yang dah lama dalam bisnes Shaklee ini. Jika dulu masa saya naik Supervisor (rank paling rendah dalam Shaklee), saya dapat income dalam RM2000-RM3000, tapi dengan pelan YES Program, Supervisor sahaja boleh mendapat bonus cecah RM4000-RM500. Coordinator boleh cecah income RM10,000 dalam masa 6 bulan! janji mesti rajin, sabar dan cekal hati. Dan mestilah buat apa yang disuruh oleh saya sebagai upline anda. hihi.. of course lar kan.. saya kan Mentor Shaklee anda. Saya dah rasa kesemua 3C yang Shaklee tawarkan, jadi saya akan bantu anda, guide anda untuk berjaya seperti saya pula. 


Jangan tunggu lama-lama atau ambil masa yang lama untuk berfikir kerana masa tidak akan menunggu kita. Rebutlah peluang ini di saat company lain nak buang orang kerja, tapi Shaklee menawarkan PELUANG untuk kita semua. 

Hubungi saya untuk menyertai YES Program ini. Manalah tahu anda juga layak ke Exclusive Dinner pada Ogos nanti! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Friday, May 15, 2015

Testimoni Ibu berpantang consume Vivix --> Baby tiada kuning

Kebanyakan ibu-ibu berpantang (lepas bersalin) amat risau kalau baby ada masalah kuning (jaundice). Masalah menjadi bertambah besar bila ibu dalam berpantang perlu ulang-alik ke hospital untuk ujian darah baby setiap hari sehinggalah baby disahkan tiada kuning. Petua orang-orang tua ialah elakkan makanan bersifat panas seperti halia, lada hitam, lada putih dan minuman herba. Ada yang nasihat jangan ambil jamu sehingga anak disahkan tiada kuning. Lalu bagaimana ibu berpantang dan sihatkan tubuh badan? Nak pulihkan kembali kesihatan? Kata orang masa berpantang adalah masa yang terbaik untuk kita 'repair' tubuh badan kita secara menyeluruh. 

Doktor nasihatkan agar ibu kerap menyusukan baby agar kuning baby cepat reda. Ibu-ibu berpantang yang mengalami masalah baby kuning sangat digalakkan ambil supplemen kerana baby perlukan nutrisi untuk cegah kuning dari terus merebak. Antara supplemen yang menjadi kegemaran ibu-ibu berpantang di UmmiIrfan.Com ini ialah semestinya Set Berpantang yang mengandungi ESP, Vitalea, Vitamin C, Bcomplex, Zink dan Ostematrix. Untuk masalah yang kronik seperti prolong jaundice saya cadangkan anda add-on Vivix. BONUS luka bersalin juga ceoat sembuh dan kering!

Ini ada satu testimoni ibu berpantang yang saya ingin kongsikan dengan anda semua.. Puan Intan Baizura consume VIVIX sepanjang berpantang (now masih lagi berpantang sebenarnya), dan alhamduLILLAH, doktor claim baby beliau tiada kuning! :))


Ajaib sungguh Vivix dapat memberi kesan sebegini! Apa tidaknya, Vivix berfungsi melindungi sel, repair sel dan beri tenaga kepada sel-sel. Bukan sahaja ibu semakin sihat, baby pun sama juga! :))

Kepada ibu-ibu berpantang, semoga anda semakin sihat dan selamat menyusukan baby.. no worries, Vivix takkan buat susu anda drop. Pengalaman saya consume Vivix sepanjang berpantang dan menyusukan, Vivix membuatkan susu semakin meriah dan mencurah-curah! :)) 

Jom sihat dengan Vivix. Sihat dalam dan luar secara menyeluruh! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Thursday, May 14, 2015

Testimoni Omega dan Mealshakes ---> Tiada sembelit dan jarang demam!

Yezzaaa... ibu mana tak gembira dan happy bila anak-anak semakin SIHAT, CERIA dan jarang jatuh sakit.. Puan Siti Amirah amat menitikberatkan kesihatan anak beliau, Zara.. AlhamduLILLAH semoga Zara membesar dengan sihat dan comelll.. hihi.. Jom baca apa kata Puan Amirah.. 


Bila anak-anak sakit, takde selera makan, sembelit, kita sebagai ibu mendapat impak yang paling besar.. rasa bersalah dan risau dengan keadaan anak yang begini... saya dulu pun begitu.. anak saya Irfan, bukan sahaja ada masalah asthma yang kronik, tapi juga masalah sembelit dan kurang selera makan.. mudah demam dan selsema.. risau dan rasa bersalah sebab saya rasa macam saya bukan ibu yang baik kerana anak sakit pun tak dapat nak beri kesihatan yang baik.. huhu.. Namun sejak kenal Shaklee dan vitamin untuk anak-anak, Irfan semakin sihat.. begitu juga dengan ramai ibu-ibu diluar sana yang berkongsi pengalaman dengan saya.. mereka sangat berpuas hati dengan Mealshakes dan Omega Guard yang sangat membantu kesihatan anak-anak mereka. AlhamduLILLAH, dengan izin ALLAH jua hendakNYA.. kita sebagai ibu haruslah memberi yang terbaik kepada anak-anak kerana mereka adalah amanah ALLAH.. :))

Boleh hubungi Puan Siti Amirah di talian 013-3883687 untuk mendapatkan TIPS EKSKLUSIF demi kesihatan anak-anak. COD area Serdang, Seri Kembangan dan Bandar Mahkota Cheras! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email