Friday, November 24, 2017

Shaklee Baby Set: Selamat, Lembut dan Organik

Kak Vit dulu pernah kecewa mencuba pelbagai jenama produk untuk anak-anak. Tidak serasi, tidak sesuwai. Lepas guna, anak-anak makin meragam. Tak selesa. Bergenang air mata memikirkan penyelesaiannya. Jika boleh tak mahu sejarah berulang lagi. 😔

Namun bila Shaklee ada, Kak Vit tak pernah sangsi dengannya. Dan tak perlu risau sebab ianya pasti selamat. 

Satu perkara yang Kak Vit suka tentang rangkaian produk Shaklee ialah ianya SELAMAT digunakan. Tak kiralah dari usia baby hinggalah ke warga emas. 😍

Sebab sebelum sesatu produk Shaklee dikeluarkan, ianya akan dibuat ujian klinikal untuk memastikan penggunaannya selamat. 

Ujian klinikal ni hanya dibuat ke atas manusia. Jadi dah tentulah resultsnya menyakinkan kita. 

Apatah lagi jika mak nak bagi anak-anak consume. Pasti mak nak yang sesuwai dan serasi dengan anak. Anak-anak ni tubuh badan mereka, dalaman dan luaran agak sensitif, jadi perlulah beri yang terbaik dan selamat. 

Terbaru, Shaklee dah launch Shaklee Baby Set November baru-baru ini. Set ini SELAMAT, menggunakan bahan-bahan ORGANIK dan bertindak LEMBUT ke atas kulit kita. 



Jika mak berminat nak grab set ini boleh roger Kak Vit ok. 

Lots of Love,

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Thursday, November 23, 2017

Shaklee Baby Set

Zaman sekarang ni kan, kita harus cepat adapt setiap perubahan. Harus ready terima perubahan. 

Macam tu jugak dengan bisnes. Boleh dikatakan setiap tahun, setiap bulan, setiap hari ada je perubahan. 

Paling best bila ada produk baru nak launch. Heksaited rasa. Dup dap dup dap. Berdebo macam nak dinikahkan. 🙈

Ni nak cite ni,
Shaklee dah launch produk baru iaitu Set Shaklee Baby. Dalam set ni ada mandian, massage oil dan lotion.

Bahan-bahan yang digunakan of course ORGANIK. Takde cucuk sana-sini. Takde tambah itu ini. Bersifat LEMBUT ke atas kulit baby dan paling penting ianya SELAMAT untuk baby. Sebab set ni bebas bahan kimia. 😍





Campuran bunga lavender, chamomile, aloevera, shea butter, minyak bunga matahari, vanila, rosemary buat baby fefeeling mandi di taman bunga sambil berterbangan si rama-rama. 😃

Set ni bukan untuk baby sahaja, malah satu family boleh guna. Seronok kan bila satu family sihat dan bebas dari bahan kimia. 

Mewangi bau bunga-bungaan yang segar dan suwit setiap hari. Mak kini tak risau lagi. Satu family hepi. 

Boleh order sekarang. Whatsapp Kak Vit 012.2541296. 

Lots of Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Tuesday, November 14, 2017

Tips kurus, cantik dengan sihat

Jumaat lepas sedang Kak Vit sibuk mengemas baju-bajan anak-anak, tetiba bunyi ting ting ting Whatsapp masuk. 

Terus capai fone dan tenguk sapekah gerangan yang whatsapp Kak Vit. Rupanya loyal customer Kak Vit. 

Akak ni dah lama makan Shaklee. Sejak tahun 2015. Cumaaaaa, ada sekali tu tetiba dia tukar produk sebab katanya Shaklee lambat naw nak nampak kesan. 

Tak lama lepas dia tukar produk tu, dalam 2 bulan gitu, dia kontek Kak Vit semula sebab produk lain tak serasi. Dia kata Shaklee walaupun selow-melow kesannya tapiiiii tak bebankan dirinya. Hehe. 

Akak ni target nak kuruskan badan dan nak kulit cantik. Jadi, based on bajetnya Kak Vit sajes dia ambik ESP, Vitamin C dan Herblax. Dan Kak Vit pesan kena work-out setiap hari. Monitor kalori. 

Tak sampai 3 minggu dia consume tetiba dia Whatsapp bagitau beratnya dah turun sekilo. Perghhh. Cepat betul. Kak Vit pun terkejut sampai bulat mata masa baca whatsapp dia. 

Selain tu dia cakap seluar pun dah loose, rasa badan lebih bertenaga. 😍 Uol boleh tenguk Whatsapp dia kat bawah ni. 



Alhamdulillah syukurrrr. Berkat sabar dan konsisten akhirnya akak ni dapat jua turunkan berat badannya. Kak Vit rasa nak gi peluk dia sambil melompat raikan kejayaan misinya iteww. 

Betul kak. Nak kuruskan badan ni bukan sekelip mata boleh berdesup turunnya. Perlukan kesabaran yang tinggi, fokus dan konsisten. In Shaa Allah dapat hasilnya.

Ada ke kengkawan yang aim nak kurus macam customer Kak Vit ni? Jika ada meh PM Kak Vit dengan Bismillah. In Shaa Allah, Kak Vit bantu awak dengan konsultasi penuh kasih sayang. 💓

Love

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      
Emel: rafaliah@yahoo.co.uk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in