”Ya Allah, sesungguhnya aku berlindung kepada Engkau dari bingung dan sedih. Aku berlindung kepada Engkau dari lemah dan malas. Aku berlindung kepada Engkau dari pengecut dan kikir. Dan aku berlindung kepada Engkau dari lilitan hutang dan kesewenang-wenangan manusia.”

Tuesday, April 28, 2015

3 hari lagi sebelum Promosi Set Kurus Shaklee berakhir 30 April ini!

Yezzaaa... tinggal 3 hari sahaja lagi sebelum promosi Set Kurus Shaklee berakhir 30 April ini. Jangan ketinggalan untuk mendapatkan Cinch Shake, Lecitin, GLA Complex dan Herblax ataupun Alfalfa. 

Korang nak tahu tak.. Sepanjang 4 tahun saya berbisnes Shaklee, inilah KALI PERTAMA Shaklee buat PROMO CINCH SHAKE! Jadi, WAJIB REBUT OFFER Cinch Shake ini ok! Nanti tah bila adalagi promo gini pun tatau.. 


Untuk membuat pesanan boleh hubungi saya di talian 012-2541296 (sms | call | whatsapp | telegram) atau anda boleh emel saya di rafaliah1003@gmail.com. Setiap pembelian akan mendapat TIPS EKSKLUSIF, jadual makan vitamin yang betul berserta konsultasi percuma berterusan. 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Monday, April 27, 2015

Private Session dan Master Celebration

Assalamualaikum dan Selamat Pagi semuaaa.... woohoo..! Dua hari menyepi.. nak tau apa saya buat? Hari Jumaat petang check-in Marriott Putrajaya untuk 2 malam.. AlhamduLILLAH, kami dapat bilik hotel ini FREE tau..! Ini reward daripada upline saya, PM Cery.. terima kasih banyak-banyak... tapiii... nak dapat bilik FREE gini bukan senang yea.. ianya perlukan USAHA yang konsisten dan RAJIN berusaha. In Shaa ALLAH anak cucu BPM pun boleh dapat reward gini dengan syarat USAHA dan RAJIN. :))

Ok, Sabtu tu actually ada 2 Master Celebration (pagi dan petang). Tapi memandangkan pagi tu saya ada buat Private Session takleh cancel sebab dah plan in advance makanya saya buat session ini dalam biik hotel saje. Suami temankan anak-anak ke kids world. Terima kAsih Encik Suami yang banyak membantu. Kalau tak, mau takleh fokus nak menyampaikan ilmu.. Saya sangat teruja sebab dua orang downline saya dari Sabah turun semata-mata nak join Private Session ini. Seorang anak bisnes saya ni Puan Samsiah, kami kenal 4 tahun dah melalui alam maya, asalnya dia ialah customer saay, Sabtu lepas first time jumpa. Ya ALLAH, terima kasih atas pertemuan ini. Debar tau, cam nak jumpa kekasih lak.. hahah.. Saya teruja dengan semangat dan kegigihan dia.. Semua yang hadir Sabtu haritu, itulah first time kami bertemu. :))


Kemudian petang kami ke Master Celebration pula.. saya suka hadir Master Celebration sebab nak tahu dan nak dengar perkongsian masters ini bagaimana mereka boleh berjaya dalam bisnes Shaklee. Bagaimana mereka bangkit selepas jatuh, apa turning point mereka yang membuatkan mereka keluar dari zon selesa mereka. Saya suka nak dengar dan tahu tentang itu sebab semua orang diuji ALLAH dengan ujian yang tidak sama. Jadi, jika mereka boleh, pasti saya juga boleh kan! :))


Oklah, setakat ini dulu pagini.. Jap gi petang saya share lagi.. ingat nak share testimoni set kurus.. haa.. set kurus PROMO tinggal 4 hari saje lagi ok.. Nak tahu bagaimana nak jadi Ahli Shaklee secara PERCUMA dengan pembelian set kurus Shaklee, boleh hubungi saya. :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 





Friday, April 24, 2015

Testimoni Panasss... Puan Sasnidar kelihatan LEBIH MUDA dan KURUSsekarang berbanding 6 tahun lepas! :)

Yezzaa.... ini memang testimoni panass... mana tak panass sebab tuan empunya badan sendiri kata 6 tahun lepas beliau sangat GEMOKK.. sekarang ni mak aihhh...! kelihatan lebih muda dan kurus! Ternyata Shaklee sangat membantu Puan Sasnidar dalam menurunkan berat badannya. Bagaimana beliau boleh berjaya menurunkan berat badan? Ini kerana beliau mengamalkan konsep 3B yang sangat berkesan dalam pengurusan berat badan. Apa itu konsep 3B? Boleh klik sini untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut. Jom kita baca sedikit perkongsian beliau yang dipetik dari 'secret grup' EXCLUSIVE hanya untuk customer-customer kami.. :))


Apa yang beliau consume? Pastinya Cinch Shake, Lecitin, Herblax dan GLA Complex. Wanita-wanita sekalian, jika anda mengalami masalah berat badan, saya sangat menggalakkan anda ambil GLA Complex bersama-sama Set Kurus Shaklee ini.. untuk seimbangkan hormon kita. Adakala bukan sebab pemakanan yang menyebabkan kita gemuk, tapi sebab hormon tak seimbang.. bila hormon tak seimbang, bentuk badan pun tak cantik, efek sana-sini.. especially dari bahagian pinggul dan peha.. add-on GLA Complex untuk tujuan membetulkan hormon kita. In Shaa ALLAH. Ramai dah berjaya dengan Set Kurus Shaklee ni tau... boleh klik sini nak baca testimoni mereka yang dah berjaya.. :))

Oh ya! Promosi Set Kurus Shaklee masih berlangsung. Tinggal 6 hari sahaja lagi.. Cinch Shake, Lecitin dan GLA Complex ada offer yang sangat menarik! Bolehlar kita kurus sebelum raya nanti! :))

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Wednesday, April 22, 2015

3 konsep pengurusan berat badan yang berkesan

Bila cakap pasal nak kurus, ramai orang sanggup telan apa saje asalkan kurus cepat.. huhu.. bahaya, bahaya... jangan gitu adik, kakak, abang semua...kita perlu tahu apa yang masuk dalam tubuh badan kita .. jangan main taram je.. mungkin sekarang takde nampak kesannya, tapi sape tau lagi 10-20 tahun kesannya baru nampak... takut kan.. jadi, jika anda nak kuruskan badan, nak dapatkan berat badan yang ideal, anda perlu tahu KONSEP 3B ini.


Poster kat atas ni sangat straight forward. Saya pasti anda semua faham dan clear bila baca poster ni..  3 konsep tersebut ialah:
1. Perlu ada PROTIN untuk membina otot untuk mengelak kulit menggeleber akibat pembakaran lemak. Cinch Shake paling sesuai kerana mengandungi LEUCINE yang bertindak memelihra otot semasa proses pembakaran lemak berlaku.
2. Fiber perlu ada untuk mengangkut dna mencuci lemak-lemak yang dibakar keluar dari tubuh badan.
3. Pengemulsi lemak seperti Lecitin dan Omega yang bertindak memecahkan lemak dan menguraikannya kepada yang lebih halus.

Inilah sebabnya kesemua testimoni yang saya kongsikan di sini mereka berjaya menurunkan berat badan dengan berkesan. Ini kerana mereka mengamalkan konsep 3B ini. 

Akhir sekali anda boleh hubungi saya untuk mengetahui vitamin apa yang sesuai berdasarkan bajet anda. Pastinya ada TIPS EKSKLUSIF dan cara pengambilan vitamin yang betul untuk tujuan menguruskan berat badan, khusus untuk anda ~> My Lovely Customers. :)

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 

Tuesday, April 21, 2015

Promosi Set Kurus Shaklee tinggal 9 hari sahaja lagi! Jom dapatkannyasebelum kehabisan stok!

Promosi Set Kurus Shaklee tinggal 9 hari sahaja lagi tau! Masih sempat nak order jika anda nak dapatkan Cinch Shake, Lecitin dan GLA complex yang sangat-sangat HOT STUFF minggu ini. 

Dengan set ini anda tak perlu risau berat badan naik, sebab fungsi set ini sendiri adalah untuk membekar lemak. Gabungan Lecitin dan GLA sangat bagus untuk tujuan tersebut di tambah pula dengan Cinch Shake yang bukan sahaja kaya dengan khasiat protin, malah tinggi kandungans erat iaitu sebanyak 24gram tau.. Selain itu, Cinch Shake juga mengandungi sumber multivitamin yang lengkap! Ha... bila tubuh badan kita lengkap dengan semua nutrisi dan multivitamin, of course kita tak makan merapu! Betul ke betul? hihi.. 


Untuk para wanita yang nak kurus, saya juga cadangkan tambah GLA Compelx ini selain membakar lemak, GLA juga membantu seimbangkan hormon wanita.. biasalah, wanita ni bila hormon tak seimbang, berat badan pun naik mendadak.. paling ketara kat bahagian pinggul dan paha.. obvious sangat kan? Jadi, saya cadangkan ambil GLA ni.. sangat-sangat membantu kita para wanita ni.. 

Boleh add-on Alfalfa dan Herblax untuk proses detoks bagi tujuan mengangkut lelemaks yang telah dipecahkan oleh lecitin tadi.. :)

Bonus set ini selain dapat membakar lemak dan kuruskan badan, kulit wajah pun akan jadi BERSIH, MULUS dan CANTIK berseri! Sebab GLA, Cinch dan Lecitin membantu repair skin texture kita layer after layer! 

Boleh klik SINI untuk baca testimoni mereka yang dah berjaya kurus dengan set kurus Shaklee ini. :))

Hubungi saya untuk mendapat OFFER Set Slimming ini ok! 

Lots of Love..

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]
Mobile:             012-2541296      Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


*Click here to order.
**COD disekitar Dengkil, KLIA, Bandar Baru Salak Tinggi, Nilai, Banting, Putrajaya.

>> Ingin menjadi ahli Shaklee? Sertai saya dan klik sini << 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email