Friday, July 20, 2018

Bila kulit wajah sihat automatik kita nampak muda dan cantik 

Saje selfie pagi tadi lepas hantar Dik Yusuf ke sekolah. 


Harini dah hampir 4 bulan guna Set Youth. Nampak banyak beza. 


Pori makin kecik. 

Kulit makin halus.

Miss J susah nak naik.

Parut Miss J makin pudar. 


Parut Miss J tu ada lagi sikit je tinggal kat bahagian dagu. Sebab Kak Vit ni jenis suka naw kikis dengan kuku. Hehe. Korang jangan tiru tau! 


Kak Vit mula dengan Youth Starter Set. Set ni yang paling basic kiranya. Ada cleanser, toner, SPF krim dan krim malam. Kendian baru Kak Vit add-on serum.


So far memang puas hati bila dah dapat kulit cerah, bersih dan halus gini. Alhamdulillah. 


Korang nak cuba Whatsapp je Kak Vit. Nombor ada kat bawah tu. In Shaa Allah Kak Vit akan guide dengan penuh kasih sayang. 😊


Gambo ni takde filter tau. Hikhik.




Lots of Love πŸ’œ

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Wednesday, July 18, 2018

Tukar pencuci muka anda kepada soap-free cleanser Youth Shaklee

Bila ada sorang loyal customer Kak Vit cakap, 'Kak, senjak Nutriwhite takde, saya takleh guna cleanser yang lain. Bila pakai yang lain kulit rasa kering dan pedih.'


Allahu. Kesiyannya kat awak dik. Dapat Kak Vit bayangkan kepayahan awak menanggung kesengsaraan kulit kering dan pedih bagai dihiris pisau tu. 😣


Nak jumpa orang pun rasa tak selesa. Bila pakai bedak lagiiiiii kering kulit muka. Bila kena air pedihnya ya ampuuunnnn. Terpejam-pejam mata menahannya. πŸ˜₯


Itu sebab Kak Vit suggest kat awak guna Youth Cleanser ni dulu. 


Ianya berbentuk gel. SOAP FREE. Tidak mengeringkan kulit wajah sebab pH seimbang. Lagi pulak cleanser ni dibuat dari bahan ORGANIK. 



Bila pakai cleanser ni tak perlu dah pakai mekap remover bagai. Sebab cleanser ni akan cuci dengan mendalam secara lembut. Terasa kulit muka supple setiap kali lepas cuci. 😍


Tak caya? Cer try order satu. Adik ni dah sudah. Sekarang giliran awak pulak. 😁


Tapiiii, Kak Vit tak dapat nak nolong kalau lepas ni awak asyik usap dan belai pipi awak yang cantik tu taw. Hikhikhik. 


Nombor whatsapp Kak Vit ada kat bawah ni. Jangan malu, jangan segan. Whatsapp je Kak Vit dengan Bismillah. 


Lots of Love πŸ’œ

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Monday, July 16, 2018

Tengah survey skincare organik ke tu? Jom cuba Shaklee Youth 

Semalam ada sorang akak ni merisik Set Youth. Katanya dah lama guna satu brand ni tapi tak nampak kesan apa-apa. 


Kendian kulit wajahnya jadi macam sunburn dan jeragat makin berleluasa. Malu nak keluar rumah. Rasa setahun takmo jumpa orang. Adudu. πŸ˜”


Kak Vit paham sangat tu kak. Bila kita dah aim nak beli sesatu brand skincare tu, masa tengah merisik lagi kita dah bayangkan kulit wajah kita akan transform jadi camane. 


Semangat rasa nak cuba semuanya. Kalau boleh time tu jugak nak produk tu terobang landing depan mata. Dah tak zabar lagi katanya. 


Jadiiiiiii, 

Dengan Set Youth jangan risau kak. 


Kulit wajah yang berjeragat akan pelan-pelan pudar.

Kulit wajah yang breakout akan pelan-pelan kembali sihat. 

Kulit wajah yang kusam akan pelan-pelan naik seri kembali. 


Sebab, 

Youth diuji oleh pakar dermatologist dan opthamologist. Ianya SELAMAT digunakan pada kulit dan TIADA IRITASI pada mata. 




Lagi satu, semua bebahan ramuan dalam Set Youth ni adalah ORGANIK. Pastu Youth ni BEBAS 1500 jenis bahan KIMIA berbahaya. Jadi tak perlu riso ada campur bahan kimia ke idak. 


Gunakan Youth ni tanpa was-was. Gitew. 


Cumaaaaaa,

Pasni akak kena get ready senyuman maneh leting skala doploh bila kengkawan akak kata 'Awak nampak muda 10 tahun!' 😍


Lots of Love πŸ’œ

Kak Vit

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in