Friday, June 22, 2018

Juadah raya rezeki kita bersama, namuunn jangan lupa syaratnya

Time reraya ni kan, makan jelah juadah yang sedia ada. Rezeki semua tu. Hehe. 


Tapiiiiiii,

Jangan lupa minum air kosong bebanyak. Air kaler-kaler tu takyah minum pun takpe. In Shaa Allah berat badan cantik. 


Pastu jangan lupa Alfalfa dan Omega Guard. Itu dah confirm boleh bantu menten selim melim. Perut pun kempis macam waktu Romadhon. Giteww. 


Korang dah start keja ke tu?


Lots of Love




Puan Lia UmmiIrfan

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk


Saturday, June 16, 2018

Kolagen jenis serbuk lebih berkesan berbanding jenis lain

Tiberrr teringat derama popular Nur. Teringat kat watak Kak Ecah yang antagonis tu. Tapiii di hujung cerita, Kak Ecah kemahen lembut lunak merintih suaramu ye. Kalo idakkk, macam nak pecah skrin tv masa kau potpetpotpet. 


Pipi dah cantek, licin berseri kan dah kena lempang dengan Ayah Haji. Dan rasanya lempang tu mewakili lempang satu Malaysia! 😂


Tapi takpe, pipi yang berdesing kemerahan asbab kena lempang ke, kena sunburn ke, mengelupas ke, boleh kasi adjas time nak raya ni. 


Usah murung dan kecewa. Shaklee Collagen Powder kan hader. 


~ Teksturnya putih bersih dan halus, 

~ Molekulnya ringan 1000 Dalton sahaja berbanding jenama lain dipasaran,

~ Mudah serap oleh tubuh badan,

~ Diuji secara KLINIKAL,

~ Terbukti BERKESAN dalam 8 minggu. 


Tapiiiiii, ramai kengkawan kata 3-5 hari dah nampak kesan. Nak bebetul tip top ofkos 2 minggu. Itupun dah kira cepat tuuuu. 


Sebab kolagen jenis SERBUK ni lebih PANTAS meresap dalam tubuh badan. 


Lepas ni dah tak perlu risau mengenangkan kulit sunburn ka, kemerahan sebab iritasi ka, mengelupas ka. 


Setiap hari satu sachet kolagen boleh buat muka kita ada Nur dan berseri-seri. 😍


Nak rega promosi, Whatsapp Kak Vit lekaih.


Lots of Love




Puan Lia UmmiIrfan

Shaklee Independent Distributor [ID No : 853880]

Mobile: 012-2541296      

Emel: rafaliah@yahoo.co.uk

Salaam Eidulfitri 2018

Wah wah wah.
Lama bebenor nampaknya Kak Vit menyepikan diri dari dunia blogging ni. Bukan setakat bersawang, malah dah semak-samun jadinya. Hehe. 

Oklah, sempena Syawal kali ini, Kak Vit nak update blog semula. In Shaa Allah, banyak updates menanti uols. 

Apapun Kak Vit nak ucapkan Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin. 💜


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Pengedar Shaklee Banting, Kota Warisan, Dengkil, Putrajaya. Shaklee Business Mentor. | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top | Sign in